Zodia care are cei mai mulți nativi. Sunt foarte analitici și perfecționiști. Faci parte din ei?

E zodia cu cei mai mulți nativi, iar astrologii explică care sunt cele mai importante calități ale acestei zodii.

25 ian. 2022, 10:11
Zodia care are cei mai mulți nativi. Sunt foarte analitici și perfecționiști. Faci parte din ei?

Zodia care are cei mai mulți nativi. Sunt foarte analitici și perfecționiști. Faci parte din ei?

Dupa cum puteti afla DE AICI de ce, Capricornii sunt cel mai rar semn zodiacal. Dar sezonul de vacanta pe care il cuprinde aceasta zodie face posibila o activitate sexuala mai intensa. Efectul combinat al temperaturilor in scadere, factorii de stres sezonieri si efectele de lubrifiere sociala ale alcoolului, ofera rate ridicate de conceptie care se coreleaza cu un adevarat baby boom ce vine spre sfarsitul verii. Cele mai multe nasteri au loc intre Iulie si Septembrie, din cauza fenomenului prin care „organismele au dezvoltat strategii de reproducere in perioada anului care le vor maximiza succesul reproductiv pe parcursul vietii”.

Cel mai frecvent semn zodiacal?

La urma urmei, toti suntem animale si nastem atunci cand recoltele sunt abundente, sezonul de raceala si gripa este relativ indepartat, iar urgia iernii scade,. Ceea ce se traduce prin sanse mai mari de supravietuire. Acest pragmatism se reflecta, de alfel, in modul de viata al Fecioarei, zodie declarata cel mai comun membru al horoscopului. Noua din 10 dintre cele mai comune zile de nastere au loc intre 9 si 20 septembrie, chiar in inima critica si perfectionista din sezonul Fecioarei.

In general, Fecioarele nu primesc suficiente laude in copilarie, intalniri in adolescenta sau recunoastere pentru eforturile lor ca adulti, asa ca nu este surprinzator ca nici nu li se da suficient credit ca ar fi bune in jocul relatiilor sexual-amoroase. Insa binecuvantat fie pamantul care ne da aceasta zodie a Fecioarei tocmai pentru ca sunt mluti nativi plini de energie care participa activ la marele show al vietii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Acesta este cel mai rar semn zodiacal. Care este explicaţia specialiştilor şi vezi dacă faci parte din el