Acesta este cel mai rar semn zodiacal. Care este explicaţia specialiştilor şi vezi dacă faci parte din el

Toate semnele zodiacale au propriul lor set unic de binecuvantari si puncte slabe, însă unul dintre ele poate pretinde ca este cel mai rar. Care este explicatia specialistilor?

23 ian. 2022, 09:23
Acesta este cel mai rar semn zodiacal. Care este explicaţia specialiştilor şi vezi dacă faci parte din el

Acesta este cel mai rar semn zodiacal. Cel mai rar semn zodiacal este Capricorn! De ce atat de putini nativi ai zodiei Capricorn? Motivele acestei raritati se reduc la reproducere si nastere!

Acesta este cel mai rar semn zodiacal. Care este explicaţia specialiştilor şi vezi dacă faci parte din el

Printre cele mai putin obisnuite zile de nastere, se numara Ajunul Craciunului, Ziua de Craciun, Ziua Anului Nou si zilele care inconjoara aceste date, care toate cad sub semnul Capricornului, scrie Sfatul Părinţilor.

Horoscop karmic februarie 2022. Ce zodii scot bani din piatră seacă, cine are ghinion în amor în luna dragostei

Adaugati la aceasta faptul ca ianuarie, a carui cea mai mare parte este ocupata de sezonul Capricorn, este luna de nastere cea mai putin activa si aveti o presupunere rezonabila cu privire la cel mai rar semn zodiacal. Faptul ca ziua lor de nastere se afla in preajma Sarbatorilor si a vacantelor de iarna, ii face pe Capricorni sa se simta frustrati ca nu sunt ei in centrul atentiei. Poate si de aici dorinta lor acerba de a avea succes si accesele dese de superioritate. Persoanele nascute sub aceasta zodie functioneaza cel mai bine atunci cand lucreaza impotriva a ceva, iar rezultatul final, desi adesea dureaza, merita intotdeauna asteptarea.

Horoscop 2022 realizat de Maria Sârbu. Zodiile răsfăţate de astre pe tot parcursul anului. Ce sectoare de viaţă sunt favorizate pentru fiecare semn zodiacal

Explicatia astrologilor

Sezonului Capricornului se intinde intre 22 decembrie si 19 ianuarie, fiind mai scurt decat celelalte sezoane zodiacale. Potrivit statisticilor, intre 1994 si 2014 – sezonul Capricornului include si cele mai putin obisnuite date de nastere: Craciunul (25 decembrie), Ziua Anului Nou (1 ianuarie), Ajunul Craciunului (24 decembrie).

Explicatia stiintifica

Factorii anatomici intra si ei in discutie cand vine vorba despre nasterile in lunile decembrie si ianuarie. Cercetatorii spun ca modificarile de temperatura si durata zilei contribuie la cresterea fertilitatii in vreme de iarna si mai putin in vreme de vara.