Zodia care are cununiile legate. Niciodată nu-și găseşte fericirea

Fie că întâlnim persoane din zodii necompatibile, fie că rănile emoţionale din copilărie ne împiedică să dezvoltăm relaţii de cuplu armonioase, fie că... avem cununiile legate, cert este că mulţi dintre noi nu reuşesc să găsească persoana potrivită şi îşi duc viaţa în singurătate.

14 oct. 2022, 23:13
Zodia care are cununiile legate. Niciodată nu-și găseşte fericirea

Zodia blestemată, care are mai mereu ghinion  în dragoste. Nu toți nativii din zodiac sunt atât de norocoși ca atunci când se îndrăgostesc să rămână o viață lângă persoana iubită și să-și facă multe planuri de viitor. Ei bine, o zodie din horoscop are cununiile legate. Acest nativ nu-și găsește fericirea niciodată și mereu suferă pe plan sentimental.

Citeste si Horoscop special. Patru zodii care au Divinitatea de partea lor. Sunt păzite de îngeri în vreme de Mercur retrograd. Nimic nu le stă în cale!

Astrologii sunt de părere că o singură zodie din horoscop este predispusă la a avea cununiile legate. Cu toate acestea, nu este o regulă generală, căci bineînțeles, pot apărea și excepții, însă celor mai multe persoane le este foarte greu să se căsătorească. Acest nativ nu-și găsește fericirea. Iată despre ce zodie este vorba!

Zodia care are cununiile legate: Fecioară
Zodia Fecioară este nativul care are cununiile legate. Acești nativi de pământ au de fiecare dată ghinion pe plan sentimental, în special în momentele în care se gândesc că este momentul să se căsătorească și să meargă la pasul următor în relație. De fiecare dată, va interveni ceva sau poate un aspect îi va face să se răzgândească în ceea ce privește căsătoria.

Zodia care are cununiile legate. Aceşti nativi nu vor găsi niciodată persoana potrivită sau, dacă o vor găsi, vor trebui să facă unele compromisuri uriaşe ca să-şi păstreze relaţia
În momentul în care vor să treacă la pașii următori în relație, Fecioarele încep să se certe cu partenerii lor și astfel ajung să se distanțeze. Acești nativi sunt meticuloși și foarte atenți mereu la ce este în jurul lor și acest lucru îi face să aducă dificultăți și supărări partenerilor.

În general, în momentele în care Fecioarele au parte de o ceartă mai aprinsă sau de o discuție în contradictoriu, ele preferă să se distanțeze de partener și să îl abandoneze sau mai degrabă să intre foarte repede într-o altă relație.

Acești nativi sunt mereu pe distracție, dar și pe aventuri de o noapte, iar lor le place să fie de fiecare dată în centrul atenției. Astfel, ei găsesc motive de despărțire și nu se pot căsători. Cert este că au cununiile legate și nu vor ajunge niciodată să aibă parte de fericire deplină în viață.

 

Ce înseamnă și cum îți dai seama că ai cununiile legate. Sfaturi duhovnicești
Pentru mulți tineri, a întemeia o familie este singurul scop real în viață. Cu toate că muncesc din greu pentru a-și vedea visul transformat în realitate, nu reușesc să construiască o relație de durată, cu un partener alături de care să facă marele pas. Cu toate variantele epuizate, un gând „neortodox” apare…Află ce înseamnă și cum îți dai seama că ai cununiile legate. Duhovnicii vorbesc deschis despre fenomen și dezvăluie dacă există o slujbă de dezlegare.

Ce înseamnă și cum îți dai seama dacă ai cununiile legate
După ce îți cauți ani în șir perechea, acea persoană în care să ai încredere deplină și alături de care să poți întemeia o familie și construi un viitor, dar te lovești doar de eșecuri în dragoste și despărțiri dureroase, te poți gândi că adevărata cauză a nefericirii poate fi una…bizară. Cu toate că teoria pare desprinsă din povești, tot mai mulți tineri ajung să creadă că au cununiile legate.

Ce înseamnă, de fapt, să ai cununiile legate? Potrivit credinței populare, există trei modalități prin care se pot lega cununiile cuiva:

  • prin păcatele personale
    prin vrăji sau blesteme
    prin blestemul părinților

Se spune că există trei modalități prin care se pot lega cununiile cuiva

Se spune că o persoană poate avea cununiile legate din cauza păcatelor proprii. De aceea, mulți tineri ajung la biserică și cer ajutorul preoților pentru a-i scăpa de povară, pentru a fi dezlegați de blestem. În credința populară, blestemul părinților, în special cel al mamei, este unul foarte puternic, aproape imposibil de dezlegat fără spovedanie.

Însă, poți să ai cununiile legate de persoane care îți vor, pur și simplu, răul. Îți poți da seama dacă ai cununiie legate dacă, atunci când plănuiești să te căsătorești, apar piedici după piedici, dacă evenimentul se amână de mai multe ori, dacă în relația de cuplu apar, din senin, conflicte și probleme sau dacă reușești, orice ai face, să îți găsești persoana potrivită. Este recomandat ca în mmentele dificile, să apelați la sfatul unui duhovnic.

Ce spune biserica despre legarea cununiilor. Există o slujbă de dezlegare?
Întrebat dacă există o slujbă de dezlegare a cununiilor, protoiereu Gheorghe Colțea a dezvăluit că nu există nicio rugăciune pentru așa ceva, însă „avem rugăciuni de dezlegare pentru viața oamenilor”. Duhovnicul a mărturisit că întâlnește mulți tineri împliniți pe plan profesional, dar care nu reușesc să își întemeize o familie.

Nu există o slujbă de dezlegare a cununiilor
„Este adevărat că nu avem o rugăciune pentru dezlegarea cununiilor, pentru că biserica nu se ocupă de vrăjitorie. În schimb, avem rugăciuni de dezlegare pentru viața oamenilor. Biserica nu trece cu vederea necesitățile acestora. În zilele noastre, tinerii se căsătoresc foarte greu. Este un paradox să trăim într-o lume cu peste șapte miliarde de oameni, în care băieții să nu își găsească o fată pereche sau fetele, un băiat pereche. (…)

Pentru că eu am în biserică o rânduială legată de cinstirea sfinților, marți seara,  la care vin foarte mulți tineri pe care îi cunosc și despre care știu că nu căsnicii, în ultima vreme m-am gândit, ca mângâiere pentru ei și ca încurajare, să citesc o rugăciune pentru ca Dumnezeu să îi binecuvânteze să se poată căsători. Nu ascund faptul că am căutat pe internet o asemenea rugăciune și am găsit câteva variante. Am ales una care mi-a plăcut foarte mult. Citesc, marți seara, o singură dată, rugăciunea pentru cei care doresc să se căsătorească. Aceasta nu înseamnă că „dezleg cununii” care au fost legate de cineva. Atenție, există această înclinare păcătoasă în a gândi că cineva „ți-a legat cununiile”. Părinții, preoții și pedagogii trebuie să fie atenți ce îi învață pe tineri, să fie limpede: căsătoria se întemeiază la tinerețe și atunci când trebuie întemeiată. Toate celelalte se vor adăuga, dar căsătoria nu trebuie să fie ratată”, a explicat Protoiereu Gheorghe Colțea, Protopopiatul de Bran-Zărnești, Arhiepiscopia Sibiului, pentru Trinitas TV.