Zodia care înșală cel mai mult. Neti Sandu nu i-a menajat pe nativi deloc

Neti Sandu a dezvăluit care este cea mai infidelă zodie din întreg zodiacul. Acești nativi nu sunt deloc de încredere și sunt foarte predispuși să calce strâmb în mai toate relațiile amoroase avute.

15 feb. 2024, 20:37
Zodia care înșală cel mai mult. Neti Sandu nu i-a menajat pe nativi deloc
Zodia care înșală cel mai mult. Neti Sandu nu i-a menajat pe nativi deloc

Un lucru știut de mai toată lumea este că fiecare dintre noi ne naștem sub un semn zodiacal ce ne influențează personalitatea. Tot zodia ne determină și trăsăturile principale ale caracterului.

Citește și: Marte în zodia Vărsător. Camelia Pătrășcanu are vești proaste pentru doi nativi

Zodia care înșală cel mai mult. Neti Sandu a dat verdictul

Potrivit lui Neti Sandu, dacă Racii sunt considerați empaticii zodiacului, Săgetătorii sunt marii aventurieri, Capricornii sunt meticuloși iar Scorpionii sunt răzbunători, o zodie este considerată a fi cea mai predispusă să calce strâmb, nefiind parteneri fideli în cuplu.

Invitată la „Luni seara podcast”, Neti Sandu, celebrul astrolog de la Pro TV, a răspuns fără perdea când a fost întrebată care este zodia care înșală cel mai mult.

„Gemeni”, a spus categoric astroloaga.

Potrivit acesteia, Racul și Taurul iubesc cu patos, Săgetătorii au noroc la bani, Balanța se bucură de succes pe toate planurile, iar partenerul ideal, cel cu care ne putem construi o familie și un viitor stabil este cel născut în semnul Taurului.

La același podcast, vedeta Pro TV a vorbit și despre controversa legată de părul ei. Mulți urmăritori de-ai săi încă au impresia că aceasta paortă perucă, dat fiind faptul că este mereu de un negru perfect, lucios și aranjat.

„Era o doamnă la coadă la cofetărie și a început să mă tragă de păr ca să vadă ea dacă e adevărat. Incredibil! Apoi, aveam un invitat în emisiune și, în loc să dăm mâna ca oamenii, el a înfipt mâna direct în părul meu! Păi, dacă v-am spus, oameni buni, că este părul meu natural, cum să nu mă credeți?!Doamne, dar m-am săturat efectiv! Oare ce-o fi în capul lor? Stau și mă gândesc, e ceva rău că-mi stă perfect părul, care e problema? El stă prea perfect ca să fie adevărat. Dar, poți să accepți totuși că este adevărat? E un păr adevărat! Eu de 30 de ani spun că e părul meu, s-a dovedit, am filmat cum mă spăl pe cap, cum îmi întinde părul coafeza mea de la Pro Tv”, a dezvăluit Neti Sandu, în podcastul „Luni seara”.

Citește și: Horoscop 2024. Anul 2024 stă sub semnul dragostei. Răsare soarele pe strada celor care au avut parte de nori în plan amoros. Zodia care va avea parte de cele mai multe provocări