Zodia care își ia adio de la partener. Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt obligați să facă o alegere importantă

În luna mai, unii nativi ar putea să rămână fără parteneri. Iată care este zodia care va fi obligată să ia o decizie extrem de importantă.

24 mai 2023, 09:06
Zodia care își ia adio de la partener. Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt obligați să facă o alegere importantă
Zodia care rîmâne singură din luna mai

Sfârșitul acestei luni vine cu situații neprevăzute pentru unii nativi. Zodia ghinionistă va fi surprinsă într-o ipostază neplăcută. Totuși, ar putea avea parte și de lucruri pozitive, dacă vor face alegerile potrivite.

Zodia care rămâne singură

Balanțele sunt cele care vor întâmpina discordanțe mari. Ar putea renunța la o relație amoroasă, mai ales dacă nu sunt compatibile cu persoana de lângă ele.

Citește și: Află care este cel mai rar semn zodiacal din România. Dacă ești zodia asta trebuie să te simți cu totul special

„La Balanțe sunt înscrise un soi de note discordante sau chiar discordanțe mari. Venus stă bine în Rac, lângă Marte, pentru că le aţâţă cu partea aceasta pozitivă, dar aspectele sunt de cuadratură, deci nu sunt simple și nu sunt ușor de trecut cu vederea. Ce ne facem cu sentimentele voastre, cu relațiile voastre matrimoniale, sunt compatibile, nu sunt compatibile?”, explică astrologul Mariana Cojocaru.

Balanțele se vor concentra mai mult pe analiză, ceea ce i-ar putea ajuta în luarea deciziei corecte.

„Cum le priviți, cum le analizați în așa fel la finalul vieții, când trageți linie, să spuneți da, am fost mulțumită sau m-am realizat în zona aceasta. Dacă nu, de ce nu s-a întâmplat lucrul acesta?

Citește și: Zodia care va avea bani la greu în iunie. Acești nativi vor avea parte de o lună plină de noroc

Cum deschidem ochii atunci când alegem în dragoste, ce relație stabilim cu membrii familiei și mai ales ce relații sociale, ce relații parteneriale, profesionale avem, pentru că este cuadratură inclusiv pe casa străinătății. Recomandări: Balanțele au de înțeles dacă merită să continue pe drumul pe care l-au început sau nu”, mai spune astrologul.