Află care este cel mai rar semn zodiacal din România. Dacă ești zodia asta trebuie să te simți cu totul special

Dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal trebuie să știi că ești cât se poate de norocos. Află care este cea mai rară zodie de la noi din țară. Motivul pentru care acești nativi sunt atât de rari este cât se poate de surprinzător.

23 mai 2023, 17:01
Află care este cel mai rar semn zodiacal din România. Dacă ești zodia asta trebuie să te simți cu totul special
Care sunt caracteristicile celui mai rar semn zodiacal

Statisticile din ultimele trei decenii au arătat că există un anumit semn zodiacal este extrem de rar întâlnit la noi în țară. Totuși, se pare că această tendință nu este valabilădoar în România, ci și în restul lumii, iar motivul este că există o serie de evenimente care au loc la nivel global și au o influență puternică asupra natalității.

Citește și: Horoscop special. Ce putere neobișnuită ai în funcție de semnul zodiacal

Conform acestei statistici, cel mai puțin întâlnit semn zodiacal pe teritoriul României este Vărsătorul. Se pare că acesta câștigă acest titlu din cauza faptului că luna februarie este cea mai scurtă lună din an. Aceeași tendință a fost remarcată și în restul Europei, dar și în Statele Unite ale Americii. Oamenii de șștiință care au analizat datele au luat în calcul și vacanțele și sărbătorile, în special pe cele care au loc la nivel global. Conform womenshealthmag.com, aceste evenimente au un impact puternic asupra perioadelor de concepție.

Care sunt caracteristicile celui mai rar semn zodiacal

Vărsătorul este penultimul semn zodiacal al Horoscopului. Această zodie este guvernată de planeta Saturn, ceea care dictează karma și lecțiile dificile pe care le avem de depășit în viața prezentă. Acești nativi ajung de foarte multe ori să decidă să se izoleze și să petreacă mai mult timp singuri, mai ales după ce reușesc să își descopere calitățile și să le și aprecieze.

Mai mult, astrologii afirmă că Vărsătorul, pe lângă faptul că este o zodie rară, mai este și extrem de nonconformistă și cu o gândire total „în afara cutiei”. Acest nativ reușește să se facă remarcat indiferent de contextul despre care vorbim, tocmai pentru că ideile lor inovative sunt cu totul aparte. Vărsătorii nu se mulțumesc niciodată cu ceea ce primesc și visează, de fiecare dată, să ajungă și mai departe. Vor să schimbe lumea, să arunce la gunoi regulile care li se par învechite și să reformeze sistemul.

Acest semn zodiacal se mai remarcă și prin idealismul dus până la extrem, doresc să găsească soluția pentru a ajunge la „binele universal”. Foarte mulți dintre Vărsători aleg să fie lideri sau ghizi spirituali. Pentru cei din jur este, uneori, greu să țină pasul cu Vărsătorii. Sunt nativi rebeli, care pun la îndoială regulile cu fiecare ocazie. Tânjesc la Univers care să funcționeze după principii corecte, de egalitate în drepturi și șanse, motiv pentru care încearcă să creeze astfel de contexte în jurul lor. Pentru Vărsător sunt mai importante relaițiile de prietenie decât cele amoroase și, în plus, nu suportă să aibă bariere și restricții din punct de vedere emoțional. Cu toate acestea face pereche bună în dragoste cu Balanță, Gemeni, Berbec sau Săgetător.

Citește și: Zodiacul frumuseţii. Care este cea mai atrăgătoare trăsătură a ta în funcție de semnul zodiacal?