Zodia care își schimbă viața în 2024! Bani, iubire și experiențe noi. Nativii au parte de cel mai bun an din viața lor

Pentru o zodie, anul 2024 vine la pachet cu schimbări de proporții! Acest nativ urmează să experimenteze unele dintre cele mai importante momente din întreaga sa viață. Ttul se schimbă la 180 de grade, iar bucuria atinge cote maxime.

16 ian. 2024, 18:05
Zodia care își schimbă viața în 2024! Bani, iubire și experiențe noi. Nativii au parte de cel mai bun an din viața lor
Zodia care își schimbă viața în 2024! Bani, iubire și experiențe noi. Nativii au parte de cel mai bun an din viața lor

O zodie va avea parte de un 2024 plin de schimbări, iar cuvântul care definește cel mai bine această perioadă este „expansiune”. Nativul se va bucura de înflorire pe toate planurile, lucrurile care erau neclare capătă sens, iar eforturile susținute făcute de această zodie încep să prindă contur. Bracha Goldsmith, astrolog internațional, a dezvăluit informații prețioase despre drumul pe care îl vor parcurge cei din zodia Săgetător.

Citește și: Zodia care riscă să rămână fără job în 2024. Previziunile Cristinei Demetrescu pentru zodia care, profesional, nu o va duce chiar pe roze

Pe 21 ianuarie, Pluto intră în casa a 3-a până în 2044. Pentru foarte scurt timp, planeta se va întoarce în casa a 2-a, în perioada septembrie-noiembrie. În linii mari, acesta este un moment extrem de important, deoarece vei simți o schimbare a energiei și nativul ca experimenta un alt mod de a gândi și de a vedea lumea. În general, Pluto este asociat de puterea minții, așadar în această perioadă Săgetătorii vor descoperi că dispun de putere nelimitată, iar frecvențele pe care le poți atinge sunt la cu totul alt nivel. Este recomandat să faci „săpături” în acest sens și să încerci să atingi potențialul maxim. Nu este exclus să simți nevoia să înveți, studiezi, împarți, predai, poate chiar să și scrii.

Cei care s-au născut sub zodia în cauză, vor reuși să elibereze idei care pot schimba viața multor persoane. Acești nativi sunt datori să își dezvolte puterea frecvenței mentale. Pentru a face acest lucru, este posibil să aibă parte de o călătorie foarte fascinantă, care le va deschide noi orizonturi. Totuși, ce trebuie reținut este faptul că nu trebuie ca acești nativi să se piardă printre „norișori”, ci să găsească un echilibru, care să le permită să fie ancorați și în viața de zi cu zi.

În luna martie, vor avea loc două evenimente majore, respectiv Eclipsa de Lună și cea de Soare. Eclipsa de Lună este pe 25 martie, în semnul Balanței. Eclipsa de Soare este pe 8 aprilie, în semnul Berbecului. Ele îți vor tranzita casele a 5-a și a 11-a. Modificările energetice generarate de acestea își vor face simțite prezența nu mai puțin de 6 luni, iar pentru Săgetători tot acest cumul emoțional și energetic ar putea activa dorința de a se muta, de a schimba domiciliul sau de a pune pe roate o nouă activitate, cu un anturaj nou. Mai mult, aceste traznite ar putea duce la nevoia de exstindere a cercului de prieteni și a conexiunilor de adaceri. Cei născuți sub zodia Săgetător simt în mod constant nevoia de expansiune și de anturaj.

Pe 18 septembrie, mai avem o Eclipsă de Lună în casa a 4-a. Pe 2 octombrie, ultima eclipsă, una de Soare, va fi în casa a 11-a.

Astrologul a explicat următoarele: „ Cea din septembrie, te poate ajuta să faci niște schimbări în locuință și în situația familială. Ai putea finaliza ceva. Vor fi câteva ajustări importante în mediul tău înconjurător. Noua eclipsă Solară care se va întâmpla, îți aduce noi conexiuni sociale și noi modalități de a lucra împreună cu alte persoane. Poți scoate la iveală darurile unice pe care le ai, în vederea contriburii la un întreg.”

Pe 25 mai, Jupiter, guvernatorul tău, intră în zona relațiilor unde va sta până pe 9 iunie 2025. Din acest moment, relațiile vor fi prioritatea principală. Ai putea să te căsătorești, să începi o nouă relație sau noi afaceri.  Jupiter aduce expansiune și creștere, chiar și noroc, dacă înveți lecțiile care îți vor fi prezentate. Este o oportunitate să primești oameni diferiți în viața ta.

Pe 6 decembrie, Marte va retrograda până în februarie 2025. La tine va fi în casa a 9-a. Ai putea să te reîntorci la o persoană din trecut sau cineva poate reveni în viața ta.

Citește și: Horoscop mayaş 2024. Zodiile lovite ca de bumerang. Cerul Roșu este zodia care va avea noroc uriaș în dragoste