Zodia care nu-şi va găsi niciodată perechea. Ghinioanele se ţin lanţ când vine vorba de dragoste

Probabil că toate femeile se așteaptă să existe undeva în lume un Făt-Frumos și pentru ele. Acest gând le consolează atunci când se simt singure și mai ales după despărțirile dureroase. Astrele vin și de această dată în ajutorul nostru și ne dezvăluie care este zodia care va rămâne singură pentru tot restul vieții.

09 sept. 2018, 09:19
Zodia care nu-şi va găsi niciodată perechea. Ghinioanele se ţin lanţ când vine vorba de dragoste

Zodia VĂRSĂTOR este cea care nu îșiva găsi sufletul-pereche.

Oricât va căuta, nu va simți niciodată că un bărbat este bun pentru ea. Nativele născute în această zodie sunt complexe și sunt foarte pretențioase, de aceea nu există în zodiac nici un bărbat perfect pentru ele. Au o personalitate unică și nu se mulțumesc cu puțin. Nu spune nimeni că nativele acestei zodii vor muri singure sau că nu vor avea niciodată un partener. Unele dintre ele chiar au căsnicii frumoase și au alături bărbați cu care se înțeleg foarte bine, însă nu vor fi niciodată pe deplin fericite și împlinite. Nu vor simți sentimentul acela de întreg. Vor avea o senzație continuă că le lipsește ceva și că nu este ceva în neregulă.

Dacă ești născută în această zodie, cel mai bine este să te orientezi către un nativ din aceeași zodie ca și tine pentru că nimeni nu te va înțelege mai bine decât cineva născut în aceeași zodie ca și tine. Aveți aceeași calități și aceleași defecte și veți încerca să vă înțelegeți reciproc. Nici măcar corespondentul tău masculin nu va fi potrivit pentru tine pentru că zodia ta este unică și va scoate din sărite pe oricine, mai ales pe partenerul său de viață.

Se poate să meargă o relație și între un vărsător și un berbec, o balanță sau gemeni. Între un vărsător și un berbec va fi atracție pentru că au în comun focul și pasiunea, între vărsător și gemeni va predomina independența, iar între un vărsător și o balanță va exista multă înțelegere la un nivel înalt, încât va crede că balanța este alesul.

Nativele acestei zodii nu își găsesc perechea și din cauza firii lor independente. Le place să se distreze și iubesc diversitatea. Cu greu reușesc să stea cu un singur bărbat și atunci când se află într-o relație se simt presate și simt că se sufocă.

Astfel, zodia vărsătorului este cea mai complicată zodie, cu o personalitate unică. Acest semn zodiacal este cel mai ghinionist din tot zodiacul când vine vorba de dragoste.