Zodia care suferă cel mai mult. Se încarcă de răul şi de problemele tuturor

Putini sunt cei care au darul sa cunoasca oamenii dintr-o privire si sa ii inteleaga cu adevarat. Aceste persoane binecuvantate cu darul de a citi emotiile preiau bucuria, dar mai ales suferinta celor din jur. Si ajung sa se incarce de durerea altora, transformandu-si propria viata intr-un adevarat cosmar din care nu pot iesi.

RomaniaTV.net
11 iul. 2018, 20:11
Zodia care suferă cel mai mult. Se încarcă de răul şi de problemele tuturor

Vom vorbi in continuare despre cei care pun mult suflet in relatia cu semenii lor, dar care nu se invata niciodata minte, desi au fost de multe ori calcati in picioare si au sangerat pentru binele celorlalti.

Aceste persoane cu inima uriasa sunt nascute in special in zodia Pesti. Nu traiesc pentru ele insele, ci pentru cei din jurul lor. Traiesc la intensitate maxima emotiile acestora ca si cum ar fi vorba despre propria lor viata.

Sunt oameni ultra sensibili la problemele semenilor lor si se implica trup si suflet atunci cand cei dragi au probleme. De altfel, ei se si ataseaza foarte usor de cei din jur si iau parte intens la problemele lor. Nu stiu sa spuna nu, chiar daca isi dau si ei seama ca in felul acesta au mult de pierdut din acest motiv.

Sunt dispusi sa faca orice pentru a-i vedea pe altii multumiti. Dau practic totul, fara sa ceara nimic in schimb si chiar fara sa primeasca nicio rasplata. Din pacate, aceste sacrificii pe care le fac ajung sa fie considerate normale de ceilalti, ba chiar o obligatie. Iar nativii Pesti nu realizeaza ca mai trebuie sa se si detaseze si sa priveasca putin cu indiferenta ceea ce li se intampla altora, ba chiar sa se puna macar din cand in cand pe sine pe primul plan.