Zodia care va avea buzunarele pline. Succes total pentru cei care vor să cumpere o casă sau să facă un credit

Publicat: Joi, 12 Septembrie 2019 17:08 // Actualizat: Joi, 12 Septembrie 2019 17:08 // Sursa: romaniatv.net

Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a prezentat horoscopul financiar valabil pentru prima lună a toamnei. Pentru nativii unei zodii vin bani!

„Casa 8, a veniturilor celorlalți, este plină. Voi atrageți bani! Dacă aveți o afacere, un proiect sau lucrați pe cont propriu, atrageți bani, proiecte, finanțări, resurse, împrumuturi. Este o lună în care îi puteți convinge pe ceilalți să vă dea bani. S-ar putea să vi se spună: vezi că nu ai făcut bine acolo. Pe moment, o luați personal. Trebuie să gestionați altfel, să corectați ce trebuie corectat, pentru că banii vin.

Dacă aveți de făcut un credit la bancă, mergeți la mai multe bănci. Căutați câteva bănci, cereți de la fiecare o simulare, detalii și căutați soluția câștigătoare. Aveți energie din acest punct de vedere", a spus astrologul Daniela Simulescu despre Vărsător și cei cu ascendent în această zodie.

 

 

 
loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop bani horoscop financiar horoscop septembrie
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
14 sep 16:59
Răspunde | Votează email 0 email
Paul Garry
OFERTA DE IMPRUMUT.Ai nevoie de împrumut? Un împrumut pentru a vă achita datoria sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere nouă? Un împrumut pentru finanțarea proiectului tău? Oferim servicii de împrumut garantat pentru orice sumă cu o rată a dobânzii de 2%. Pentru răspunsuri și informații suplimentare, trimiteți un răspuns la următorul e-mail: [email protected]
13 sep 02:02
Răspunde | Votează email 0 email
Allison Howarts
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: [email protected] puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
[email protected]
1
EUR
4.7556
RON
18 Oct
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H