Zodia care va avea noroc chior. Bani, dragoste, carieră, toate merg din plin în 2022

O singură zodie din horoscop e extrem de norocoasă. Va avea triplu noroc în viață, în dragoste, carieră și bani. Un singur nativ va avea succes pe toate planurile și se va bucura de câștiguri uriașe pe plan financiar, de succes profesional, dar își va găsi sufletul pereche. Iată despre cine este vorba.

05 iul. 2022, 11:15
Zodia care va avea noroc chior. Bani, dragoste, carieră, toate merg din plin în 2022

Zodia Leu începe pe 23 iulie și durează până pe 22 august. Astrologii sunt de părere că nativii din acest semn zodiacal sunt protejați de o influență astrală benefică. Știu să se bucure de tot ce le oferă viața. Destinul nativilor, protejat de Soare și de lumină, este unul cu totul aparte. Persoanele născute în zodia Leu vor fi mereu cu un pas înaintea celor din jur.

Planete retrograde iulie 2022. Momente de izolare, dar şi revelaţii financiare

Nativii din zodia Leu se simt excelent în lumina reflectoarelor și au un nivel ridicat al încrederii în sine. Nu știu ce înseamnă să renunțe, își ating întotdeauna țintele, care nu sunt deloc modeste. Dintre toate zodiile, Leul îşi dedică viaţa unui ideal pentru care luptă, lăsând în urmă iubiri, prietenii, câştiguri sau familie, sacrificii pe care alţi nativi nu ar fi în stare să le facă.

Horoscop rune iulie 2022. Nori de furtună plutesc deasupra multor zodii, ce zodii sunt protejate de rune

Zodia Leu este cea mai impetuoasă dintre zodii, iar simțul dreptății care o caracterizează poate fi adesea destabilizat de temperamentul său vulcanic. Leii pun mereu accent pe aspectul fizic, dar și pe proiectele din viața lor și își doresc să strălucească de fiecare dată la locul de muncă și să fie apreciate pentru toată munca pe care au depus-o de-a lungul timpului.

Micuții născuți în zodia Leu sunt plini de energie și acaparatori de mici, de aceea părinții trebuie să știe să îi educe corect, pentru a fi cât mai echilibrați și atenți cu cei din jur. Copiii din zodia Leu necesită multă atenție, tot timpul au idei năstrușnice, sunt foarte inteligenți și vor să cucerească lumea de dincolo de zidurile casei.