Zodia miliardarilor. Nativii acestei zodii au noroc de bani de mici

Aceste zodii au cel mai mare succes în afaceri. Care este topul miliardarilor lumii în funcție de semnul sub care s-au născut.

20 apr. 2023, 16:29
Zodia miliardarilor. Nativii acestei zodii au noroc de bani de mici

Zodii cu lipici la bani. Business Comparison, un site de specialitate care analizează lumea afacerilor, s-a gândit să facă un experiment inedit. Pe lângă caracteristicile oamenilor de afaceri de succes, au analizat și zodia acestora. Concluziile au fost surprinzătoare, în sensul că mulți dintre cei care administrează sume mari de bani sunt nativi ai unor zodii specifice.

Cei mai tineri miliardari din lume sunt în mare parte născuți sub acestei zodii

Ce au în comun cei mai tineri miliardari din lume, în afară de teancul inimaginabil de mare de bani? Depinde pe cine întrebi, presupun – unii ar putea spune că este vorba de o anumită etică a muncii perseverente sau de o viclenie iscusită atunci când vine vorba de oportunități financiare.

Horoscop Minerva. Ce zodii vor avea noroc, cine rămâne fără bani, cine primeşte inelul. Previziuni neaşteptate pentru tot anul 2023

Dar mai este și altceva, și are mai puțin de-a face cu îndemânarea și mult mai mult cu norocul – chiar cu soarta. Se pare că cei mai mulți tineri miliardari din lume au în comun un anumit semn zodiacal.

Ce semne zodiacale sunt miliardarii?

Indiferent dacă credeți sau nu în puterea stelelor, nu puteți nega datele: Mulți dintre cei mai tineri miliardari din lume sunt zodia Fecioară, născuți între 23 august și 22 septembrie.

După ce au analizat sute de miliardari de top din lista anuală a bogătașilor Forbes Billionaires 2022, experții financiari de la Cashfloat au descoperit că Fecioarele harnice și logice sunt cu aproape cinci ani mai tinere decât vârsta medie combinată a celorlalți indivizi analizași. În cazul în care vă întrebați, cel mai tânăr miliardar Fecioară din lume în acest moment este Patrick Collison, în vârstă de 33 de ani, CEO și cofondator al platformei de procesare a plăților Stripe, care provine din Irlanda, potrivit HarpersBazaar. 

Potrivit astrologului Natasha Weber, cunoscută și sub numele de AstroTash, Fecioarele „sunt perfecționistele zodiacului. Sunt punctuali, organizați, metodici și au un ochi excelent pentru detalii”. În acest caz, nu este deloc surprinzător faptul că ar fi candidați perfect pentru titulatura de miliardari în tinerețe – au toate trăsăturile  necesare pentru a urca pe culmile financiare pentru a deveni miliardari.

Vârsta medie a miliardarilor Fecioară este de 61,2 ani, în comparație cu cei mai vârstnici miliardari – Balanțele – care au o medie de 70,2 ani, ceea ce înseamnă cu 4,2 ani mai mult decât media combinată a tuturor miliardarilor Forbes analizați de Cashfloat.

Mercur retrograd revine! Camelia Pătrășcanu prevestește o perioadă extrem de complicată pentru zodii

Acestea fiind spuse, Balanța este, de asemenea, cel mai frecvent semn zodiacal în rândul miliardarilor – așa că cei născuți între 22 septembrie și 23 octombrie, au și ei parte acel câștig uriaș, dar care ar putea veni puțin mai târziu în viață. Dar nu vă faceți griji, vine! Interesant este că Balanța este semnul zodiacal care urmează direct după Fecioară – și nu suntem siguri de ce înseamnă asta, dar trebuie să însemne ceva, nu?