Zodia si cuvantul caracteristic. Vezi ce cuvant te defineste in functie de zodie

Chiar daca nu esti pasionat de horoscop, trebuie sa stii ca exista, statistic vorbind, caracteristici comune persoanelor nascute intr-o zodie sau alta.

20 nov. 2021, 10:00
Zodia si cuvantul caracteristic. Vezi ce cuvant te defineste in functie de zodie

Iata ce spune zodia ta despre tine! Cuvantul care te defineste tie ti se potriveste?

Berbec: Vorbaret
Berbecii sunt foarte sociabili si vorbareti. Isi sustin cu tarie punctele de vedere, iar cand vor sa obtina ceva, pot fi foarte amabili si lingusitori.

Horoscop Mariana Cojocaru: 7 planete retrograde, momente grele pentru zodii, DATORII KARMICE. Nu s-a mai întâmplat aşa de la revoluţia din 1989
Taur: Inselator
Taurii nu vor sa fie in centrul atentiei, devin irascibili daca sunt stresati. Vorbesc putin, dar fac multe. Nu iarta si sunt razbunatori, dar sar in ajutor daca li se cere.

Gemeni: Calm
Gemenii fac multe lucruri simultan, sunt experti in manipulare verbala. Isi pastreaza calmul, mai putin in momentele tensionate si au tendinta sa se razgandeasca dupa cum bate vantul.

Leu: Atragator
Leii sunt sarmanti, le place sa se aranjeze si sa fie in pas cu moda. Sunt foarte stapani pe ei si nu se lasa deloc intimidate. Il vei vedea destul de rar trist.

Fecioara Maria, mesaj pentru zodii la sfârşitul săptămânii. Se vindecă răni adânci!
Rac: Loial
Racii sunt foarte atenti la ce se petrece in jurul lor, sunt sentimentali si loiali. Sunt schimbatori si trec rapid de la momente de veselie la suparare si invers.

Fecioara: Realist
Fecioarele sunt realiste, spun lucrurilor pe nume si sunt pregatite tot timpul pentru provocari noi. Sunt misterioase, dar seducatoare, foarte atente la ordine si curatenie.

Balanta: Iubitor
Balantele sunt iubitoare si diplomate, incearca sa se impace cu toata lumea si sa nu deranjeze pe nimeni. Se imprietenesc rapid si nu refuza nimic din ce i se propune.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.