Zodiac CHINEZESC 10-16 mai 2021. Ieşirile vor colora puţin viaţa de cuplu

Zodiac CHINEZESC 10-16 mai 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii! Află care este zodia ta în horoscopul oriental şi vezi ce ţi-au prezis astrele.

08 mai 2021, 12:18
Zodiac CHINEZESC 10-16 mai 2021. Ieşirile vor colora puţin viaţa de cuplu

Zodiac CHINEZESC 10-16 mai 2021. Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile?

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:
Vino in fiecare sambata pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Daca te-ai gandit vreodata sa intri in politica, acum este momentul prielnic. Fii generos si nu ezita sa ii ajuti pe ceilalti sa duca o viata mai buna. Daca esti singur, este o saptamana norocoasa si pentru gasirea jumatatii. Simtul umorului si optimismul de care dai dovada vor fi de bun augur in cucerirea persoanelor de sex opus.

Zodiac CHINEZESC 10-16 mai 2021 Bivol
O saptamana cu energie in crestere, in care iti poti demonstra toate talentele. Concentreaza-te pe ceea ce ai de facut si vei depasi cu usurinta fiecare obstacol care iti apare in cale. Nu neglija sentimentele oamenilor. Mesajele lor te pot ajuta sa iti schimbi atitudinea fata de anumite lucruri. Daca nu faci acest lucru sunt posibile rupturi, atat la nivelul relatiilor de cuplu, cat si la nivelul relatiilor cu prietenii sau cu membri ai familiei.

Horoscop Urania 8-14 mai. Marele Benefic se va plasa în sectorul tainelor, ce zodii sunt avantajate

Zodiac CHINEZESC 10-16 mai 2021 Tigru
Simti o dorinta puternica de a iesi in lume si, poate, cine stie, asa iti vei cunoaste jumatatea. As sarm, iar persoanele de sex opus se vor bucura de compania ta. Daca te inscrii in randul norocosilor care au deja un partener, te pregatesti pentru o saptamana speciala: film, concerte, spectacole. Iesirile vor colora putin viata de cuplu.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

O saptamana in care iti fortezi limitele. Vrei sa depasesti toate obstacolele si poti deveni foarte pretentios, atat in ceea ce te priveste, cat si  in relatiile cu ceilalti. Poti fi nerabdator si se recomanda o atitudine cu mai mult calm, pentru a obtine rezultate mai bune. Petrece mai mult timp cercetand si organizand, astfel incat proiectele tale sa aiba mai multe sanse de reusita.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop Cristina Demetrescu mai 2021. Zodia care va înflori. Anul acesta Eclipsele au loc pe axa banilor