Din 10 februarie 2024, începe ANUL DRAGONULUI DE LEMN! Schimbări fără precedent pentru cele 12 zodii

La ce să te aștepți în Anul Dragonului de Lemn 2024. Noile cicluri Feng Shui de 20 de ani fiecare încep în 2024 și continuă până în 2044, intensificând drama acelui an.

08 feb. 2024, 14:10
Din 10 februarie 2024, începe ANUL DRAGONULUI DE LEMN! Schimbări fără precedent pentru cele 12 zodii
Din 10 februarie 2024, începe ANUL DRAGONULUI DE LEMN! Schimbări fără precedent pentru cele 12 zodii

La ce să te aștepți în Anul Dragonului de Lemn 2024.Pregătește-te pentru o lume a schimbărilor fără precedent, în timp ce ne îmbarcăm în ceea ce ar putea fi cea mai palpitantă perioadă din ultimele două decenii. A sosit momentul să întrerupem, să reîmprospătăm, să revitalizim și să repornim.

Noile cicluri Feng Shui de 20 de ani fiecare încep în 2024 și continuă până în 2044, intensificând drama acelui an. Acești 20 de ani, guvernați de foc și numărul nouă, vor completa un ciclu complet de 180 de ani. Tot ceea ce este asociat cu vitalitatea, puterea și ușurința este foc.

Citește și: Horoscop special: 5 ZODII sub puternica energie a Lunii noi în vizionarul Vărsător. Ce va începe nou în viața lor din 9 februarie 2024

În cultura chineză, numărul nouă este considerat de bun augur și reprezintă norocul de finalizare. Prin urmare, poti fi sigur că orice vei începe va fi terminat cu succes. Elementul foc este, de asemenea, legat de numărul nouă. Vara, căldura, căldura și soarele sunt toate aspectele focului, care reprezintă orice strălucitor și reflectorizant care emite lumină.

Pentru a activa acest număr, agata un tablou cu nouă dragoni, o imagine de bun augur cu nouă cai sau un acvariu cu nouă pești de aur.

Nouă fenixuri și nouă dragoni, așa cum se văd în Palatul Imperial al Orașului Interzis din Beijing, sunt, de asemenea, asociate cu numărul nouă în cultura chineză. Această combinație de nouă și unu creează „suma de 10” de bun augur, care semnifică începutul și sfârșitul, sau norocul de finalizare, deoarece nouă și unu au amândoi o afinitate cu numărul unu, alfa numerelor.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

La ce să te aștepți în Anul Dragonului de Lemn 2024

Puterea, onoarea, demnitatea, norocul și realizările sunt toate lucrurile pe care dragonul le reprezintă în cultura tradițională chinezească. Nu există nicio ființă supranaturală la egalitate cu Dragonul în ceea ce privește îndemânarea și strălucirea. Întrucât influența Iepurelui durează până la 4 februarie 2024, lumea poate anticipa un început pașnic al noului an pe măsură ce trecem prin ianuarie. Indiferent de când are loc Anul Nou Lunar, ziua oficială în care Dragonul își face simțită prezența este 4 februarie, ceea ce o face o zi foarte importantă și magică în calendarul Feng Shui solar.

Anii dragonului sunt caracterizați prin acțiune și reacție, așa că lucrurile se încălzesc cu adevărat după 10 februarie. Lemnul puternic yang este elementul legat de Dragonul 2024. Conform ciclului de cinci elemente, calitatea Dragonului este îmbunătățită deoarece lemnul hrănește elementul de foc. Anul care urmează va fi plin de surprize și incertitudine, așa că fii pregătit. În 2024, nu va exista „niciodată un moment plictisitor”!

În această vară, în special, energia Dragonului de Lemn poate fi exact ceea ce ai nevoie dacă ți-ai dorit o schimbare, dar nu ai reușit să o faci. Pe de altă parte, multe comunități pot experimenta tulburări continue.

Mediul

Schimbările climatice vor domina atenția asupra mediului în 2024. Inundațiile și alunecările de teren ar putea rezulta din dezechilibrul apei. Dragonul de Lemn ne sfătuiește să plantăm mai mulți copaci și să ne întreținem pădurile.

Elementul lemn și numărul anual trei domină fluxul de energie al anului în Feng Shui. Tunetele și fulgerele pot fi bruște și dramatice.

Cel mai puternic cutremur din SUA a avut o magnitudine de 9,2 grade în Alaska acum 60 de ani în ultimul an al Dragonului de Lemn. Deschiderea de către Eurotunnel și Regina Elisabeta a celui de-al patrulea pod suspendat din Scoția în urmă cu 60 de ani ar putea încuraja construcția de tuneluri și poduri în 2024.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Cea mai norocoasă zi din întreaga luna februarie 2024 pentru fiecare zodie. Planetele sunt gata să îți transforme visele în realitate