Zodiac CHINEZESC 14-20 noiembrie 2022. Vin veştile bune! Mesajul de la întelepţii din Orient pentru cele 12 zodii

Ar trebui sa-ti faci timp in aceasta saptamana sa rezolvi tot ce ai de rezolvat. Dar pentru a reusit acet lucru, trebuie sa fii foarte organizat.

12 nov. 2022, 11:54
Zodiac CHINEZESC 14-20 noiembrie 2022. Vin veştile bune! Mesajul de la întelepţii din Orient pentru cele 12 zodii

Iata zodiac chinezesc pentru 14-20 noiembrie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Fa un pas in spate in aceasta saptamana. Nu te grabi, ia-o incet. Graba nu doar ca nu te va ajuta sa rezolvi problemele mai repede, dar va conduce si la o stare de confuzie si chiar la dezamagire. Foloseste numai informatiile de care esti foarte sigur, nu incerca artificii, mai ales daca primesti sfaturi de la o persoana pe care nu cunosti foarte bine. Spre mijlocul saptamanii, rabdarea va face diferenta.

Horoscop noiembrie 2022. Cristina Demetrescu anunţă schimbări majore pentru toate zodiile

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Fa un curajos pas inainte. Indiferent ce speri sa realizezi, fii indraznet si proactiv. Aceasta ar trebui sa fie o a doua natura pentru majoritatea Tigrilor. Iar daca nu este, da tot ce e mai bun in tine. Spre mijlocul saptamanii incearca sa nu neglijezi nevoile apropiatilor si prietenilor. In weekend, da curs invitatiilor la petreceri. Te vei distra si vei fi alaturi de persoane cu adevarat speciale.

Horoscop special. Aceste zodii scapă de toate problemele financiare, norocul le intră în casă

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Ar trebui sa-ti faci timp in aceasta saptamana sa rezolvi tot ce ai de rezolvat. Dar pentru a reusit acet lucru, trebuie sa fii foarte organizat. Nu te lasa ispitit sa te indepartezi de la programul tau, indiferent cine iti face propunerile. Spre mijlocul saptamanii, fii deschis unor idei noi. Nu se stie niciodata ce pot aduce. Weekend-ul este o perioada propice sa te relaxezi si sa te distrezi.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Fii tu insuti. Fa un efort pentru a obtine ceea ce iti doresti. Este o perioada excelenta sa-ti faci planuri. Spre mijlocul saptamanii, se anunta o perioada prielnica romantismului. Daca esti singur, imbraca-te dragut, pune-ti pantofii cei noi si iesi in oras ca sa cunosti oameni noi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.