Zodiac CHINEZESC 15-21 mai 2023. Pot apărea conflicte în familie. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

E nevoie de diplomatie in relatia cu ceilalti, dar asta nu iseamna ca trebuie sa renunti la prioritatile tale. Planifica-ti totul cu atentie si urmareste oportunitatile.

15 mai 2023, 08:51
Zodiac CHINEZESC 15-21 mai 2023. Pot apărea conflicte în familie. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 15-21 mai 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Ai o influenta buna asupra rudelor si prietenilor, iar acestia te sustin neconditionat. O perioada propice sa iti infrunti cu siguranta de sine provocarile si sa ai incredere in viitor. E nevoie de diplomatie in relatia cu ceilalti, dar asta nu iseamna ca trebuie sa renunti la prioritatile tale. Planifica-ti totul cu atentie si urmareste oportunitatile. Urmeaza un nou capitol important in viata ta.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Esti la inceputul unui nou capitol din viata ta. Daca dai inapoi din cauza experientelor nefericite din trecut risti sa pierzi mult. Cere ajutorul cand esti nesigur. Oamenii te respecta si nu te vor lasa singur. Fii curajos, infrunta cu tarie ceea ce urmeaza. Incearca sa nu fi impulsiv in relatia de cuplu. Consecintele pot fi nefericite.

Zodiile care vor scăpa de ghinion în această vară. Vine și perioada lor de aur

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

O saptamana in care vei fi dramatic si pasional in urmarirea propriilor interese. Vestea proasta este ca esti prea nerabdator si impulsiv. Ai nevoie de ceva mai multa rabdare. Fa un pas in spate, disciplineaza-ti vointa si bazeaza-te pe energia, entuzismul si charisma cu care ii atragi pe ceilalti. Atentie la actiunile riscante!

Mesaj săptămânal RUNE pe ZODII, 15-21 mai 2023. Noutăţi de la pietrele mistice!

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Esti un lider innascut, talentat si puternic. Simplul fapt ca te simti confortabil in aceasta pozitie ii face pe ceilalti sa te urmeze orbeste. Degaji energie, ceea ce ii face pe ceilalti sa treaca la actiune. Fii precaut cand esti in trafic, exista riscul unor usoare accidentari. In familie pot aparea conflicte din cauza dorintei tale exagerate de a avea mereu dreptate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.