Zodiac CHINEZESC 17-23 aprilie 2023. Energii şi un mare câştig financiar! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 17-23 aprilie 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa.

15 apr. 2023, 18:36
Zodiac CHINEZESC 17-23 aprilie 2023. Energii şi un mare câştig financiar! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!
Zodiac CHINEZESC saptamana 16-22 ianuarie 2023

Zodiac CHINEZESC 17-23 aprilie 2023. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Ai tot spus DA la multe solicitari si te-ai aglomerat pana peste cap. Invata sa spui NU. Renunta sa iti mai aduci de munca acasa. Pastreaza casa doar pentru placerile vietii. Organizeaza-ti timpul si munca in asa fel incat acasa sa fii doar cu tine si cu ai tai, fara dosare si sarcini de birou.

Mihai Voropchievici, despre secretele oamenilor născuți înainte și după Paște. „Asta trebuie să facă!”

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Te simti bine in aceasta saptamana. Adaugi in viata ta ingrediente speciale care te fac mai jucaus, mai aventuros. Te simti mai indraznet, mai pasional. Ideile tale sunt excelente si acceptate de catre partenerul romantic. Daca esti singur, weekend-ul poate reaprinde flacara unui vechi amor.

Horoscop rune 17-23 aprilie 2023. Mihai Voropchievici anunţă ce zodii sunt binecuvântate după Paşte. Zodia protejată de WUNJO

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Trebuie sa te adaptezi la energiile actuale. Nu te lasa coplesit de nimicuri. Concentreaza-te pe viata de famlie, pe atmosfera placuta din familie. Weekend-ul poate aduce mai multa aventura si ai sansa sa iesi putin din rutina zilnica. In viata profesionala, fii mai competitiv si nu te lasa descurajat  de ce spun ceilalti.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Ai o saptamana plina si trebuie sa profiti de oportunitatile care apar. Pune accent doar pe relatiile care iti aduc bucurie si implinire. Evita persoanele care apasa butoane sensibile si nu intra in conflicte, mai ales la birou. Weekend-ul iti poate aduce o intanire care sa-ti schimbe viata, indiferent ca este vorba de ceva romantic sau o intalnire de afaceri.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.