Zodiac CHINEZESC 17-23 ianuarie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac CHINEZESC. Rasfata-ti nevoia de emotie in weekend. Oamenii sau locurile noi pot aduce speranta si o perspectiva pozitiva. Bucura-te de compania prietenilor.

15 ian. 2022, 19:07
Zodiac CHINEZESC 17-23 ianuarie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 17-23 ianuarie 2022. Mai avem putin din Anul chinezesc al Bivolului de metal. Exista auspicii de energii pamantesti si ceresti ce influenteaza fiecare zodie chinezeasca, iar inteleptii ce le interpreteaza ne ofera sfaturi pretioase si avertizari acolo unde este cazul. Din 1 februarie 2022 ne vom bucura de Noul An al Tigrului de Apa. Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiile care se vor îmbogăţi în 2022. Predicţii astrologului care nu dă greş niciodată

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Asteapta-te la un succes mai mare daca te ocupi mai mult de detaliile mici. Grabirea unei decizii sau a unui proiect poate crea probleme mai tarziu. Dorinta de a descoperi un mister poate avea rezultate neasteptate. Ai incredere in inima ta si in vocea ta interioara. Rasfata-ti nevoia de emotie in weekend. Oamenii sau locurile noi pot aduce speranta si o perspectiva pozitiva. Bucura-te de compania prietenilor. Cineva se poate razvrati impotriva ta la finalul saptamanii.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Infrunta-ti temerile, dar nu incerca sa faci prea multe in acesta saptamana. Este foarte important sa fii sincer cu tine insuti. Esti o persoana talentata. Doar ca trebuie sa actionezi cu grija. Joi, dragostea pluteste in aer. Iar weekend-ul este rezervat pentru distractie. Aceasta ar putea include cumparaturi, petreceri sau cine cu prietenii. Orice te ajuta sa apreciezi viata este recomandat. Iesi din rutinele obisnuite si exprima-te. Schimbarea este un lucru bun.

Horoscop 2022. Cele mai norocoase zodii din acest an. Neti Sandu a dezvăluit cine se va umple de bani

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Elibereaza-te de considerentele emotionale pe care le-ai permis sa te retina. Frica iti poate bloca deciziile intelepte. Discuta lucrurile cu cineva in care ai incredere. Un vis de viitor aduce inspiratie. O energie iubitoare si spiritual te poate aduce aproape de cineva drag. Impartaseste-ti dragostea pentru frumos prin arta, moda sau muzica. In weekend te poti lasa prada impulsului. Incearca ceva nou!

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

S-ar putea sa simti ca nu ai pricepere sau putere pentru o provocare ce apare in aceasta saptamana. Dar fii convins ca ai toata capacitatea de a reusi. Spre mijlocul saptamanii se anunta o intalnire romantica si apare oportunitatea unei ajutari importante. Asteapta-te la schimbari bruste de plan si provocari in ceea ce priveste autoritatea ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.