Zodiac CHINEZESC 18-24 iulie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Saptamana poate incepe haotic si o poate tine tot asa pana la final daca nu iei masurile necesare. Incearca sa-ti pastrezi cumpatul, oricat de mare ar fi furtuna.

17 iul. 2022, 20:45
Zodiac CHINEZESC 18-24 iulie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 18-24 iulie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Horoscop rune 18-24 iulie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia care află un adevăr important, viața ei trece printr-o schimbare uluitoare

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Saptamana incepe cu semne bune in amor. Daca esti singur, norocul iti va zambi. Mijlocul saptamanii este excelent daca esti in cautatea unui loc de munca. Weekend-ul readuce atmosfera romantica. Cuplurile pot planifica o calatorie.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
In prima parte a saptamanii ai de-a face cu oameni carora le place sa se victimizeze. Daca nu ii poti ocoli, macar nu intra in jocul lor. Te pot seca de energie si nu te mai poti ocupa de sarcinile tale. Unii pot incerca sa profite de bunatatea ta. Planifica-ti intalnirile de afaceri spre vineri, sambata, deoarece sunt zile de bun augur pentru aceste activitati. Lasa-ti duminica pentru ceva mai romantic.

Ce stațiune de pe litoralul românesc se potriveşte zodiei tale. Relaxarea va fi garantat la cote maxime

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
La inceputul saptamanii esti inspirat sa gasesti solutii usoare pentru toate sarcinile pe care le ai de indeplinit. Profita la maximum de acesta perioada si ocupa-te de cat mai multe lucruri posibile, fara sa-ti epuizezi, insa energia. Spre finalul saptamanii, astrele sunt favorabile persoanelor singure. Sunt sanse mari sa intalnesti o persoana speciala care sa-si doreasca o relatie serioasa cu tine. Duminica este o zi excelenta pentru cupluri.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Pastreaza-ti flexibilitatea la inceputul saptamanii. Putina lume este serioasa, de ce sa incerci sa fortezi ceva. Intalnirile de afaceri sunt mult mai productive miercuri si joi, deci ai grija cum faci programarile. Comunicarea este favorizata de astre spre finalul saptamanii. Daca vrei sa spui cuiva ce simti, profita de acest moment in care poti vorbi clar si precis despre sentimentele tale. Daca esti intr-o relatie, ai putea planui ceva romantic pentru voi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.