Zodiac CHINEZESC 19-25 iulie 2021. Veşti bune la mijlocul săptămânii

Zodiac CHINEZESC saptamana 19-25 iulie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

19 iul. 2021, 06:23
Zodiac CHINEZESC 19-25 iulie 2021. Veşti bune la mijlocul săptămânii

Zodiac CHINEZESC 19-25 iulie 2021.

Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile?

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana. previziunile nu arată rău, dar sunt şi câteva cumpene:

Zodiac chinezesc iulie 2021. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Zodiac CHINEZESC 19-25 iulie 2021 Sobolan

Gandeste inainte sa actionezi sau sa te implici in problemele altora. La locul de munca, este indicat sa iti vezi de treaba ta. Nu este momentul sa faci plangeri sau sa soliciti anumite schimbari. Jumatatea saptamanii iti aduce fete prietenoase si multa bucurie. Weekend-ul vine cu prilej de intalniri si conservatii cu rude sau prieteni apropiati.

Zodiac CHINEZESC 19-25 iulie 2021 Bivol

Cea mai buna tactica pe care o poti aplica in aceasta saptamana este sa accepti noi responsabilitati, indiferent de unde vin. Le poti face fata admirabil. Daca esti singur, este timpul pentru o schimbare in atitudinea ta, mai ales in ceea ce priveste viata sociala. Ai nevoie de ceva nou si romantic in viata ta.

Zodiac CHINEZESC 19-25 iulie 2021 Tigru

Nu te panica! Accepta totul asa cum vine si continua drumul inainte indiferent de situatie. Nu are rost sa ii asculti pe ceilalti. Stii ce ai de facut. Spre mijlocul saptamanii sunt sanse sa reiei legatura cu prieteni si cunostinte vechi. Spune ceea de gandesti, dar gandeste inainte sa vorbesti. In weekend ar trebui sa pui pe primul loc propriile nevoi, precum si pe ale celor foarte apropiati tie.

Horoscop Cristina Demetrescu. Datorii karmice trebuie plătite în vara lui 2021

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Fa un pas in spate in acesta saptamana. Nu te grabi, ia-o incet. Graba nu doar ca nu te va ajuta sa rezolvi problemele mai repede, dar va conduce si la o stare de confuzie si chiar la dezamagire. Foloseste numai informatiile de care esti foarte sigur, nu incerca artificii, mai ales daca primesti sfaturi de la o persoana pe care nu cunosti foarte bine. Spre mijlocul saptamanii, rabdarea va face diferenta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.