Zodiac CHINEZESC 19-25 iunie 2023. Şarpele vine cu energie pozitivă! Mesajul de la întelepţii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 19-25 iunie 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului.

18 iun. 2023, 19:19
Zodiac CHINEZESC 19-25 iunie 2023. Şarpele vine cu energie pozitivă! Mesajul de la întelepţii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac CHINEZESC 19-25 iunie 2023. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Luni este o zi ideala pentru orice sarcina ce necesita perseverenta si atentie pe detalii. Nu subestima ce inseamna sa simti emotii intense Marti. Poate fi o faza trecatoare. Asteapta-te ca lucrurile sa se imbunatateasca repede. Optimismul contribuie la eficienta si toata lumea beneficiaza. Energia pozitiva continua Vineri.  Timpul petrecut cu prietenii sau cu un nou interes amoros va fi foarte placut si reconfortant. Sambata apare destul de multa munca si schimbari majore. Relaxeaza-te si fa orice te rasfata Duminica.

Nativii din zodiac care câștigă orice dezbatere. Mihai Voropchievici: „Vor să îşi impună punctul de vedere”

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Asteapta-te sa fii in colimatorul emotiilor intense. Daca vinovatia, gelozia sau o dorinta de a-i controla pe altii incep sa domine evenimentele acestei saptamani, vorbeste cu cineva in care ai incredere. Seteaza bariere clare emotional. A venit vremea sa ceri ce ai nevoie. Vineri este excelenta pentru a face planuri specifice si practice. In acest weekend vei putea incepe un proces de vindecare pentru o durere pe care ai tinut-o de prea mult timp.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Luni vei primi recompense daca te concentrezi sa termini ce ai inceput. Ai rabdare. Poate fi necesar sa revizuiesti anumite planuri si proiecte. Mijlocul saptamanii este excelent pentru orice activitate de grup. Asteapta-te ca oamenii sa fie mai fericiti si mai cooperanti. Orice are legatura cu calatoria, medicica sau legislatia sunt favorizate Vineri. Aspecte legate de putere si control pot tensiona atmosfera Sambata. O atitudine de genul „traieste si lasa viata” este cea mai buna. Permite altora sa isi exprime iubirea fata de tine in weekend.

Horoscop rune 19-25 iunie 2023. Mihai Voropchievici aruncă bomba! Care sunt zodiile care dau de probleme

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Sentimente intense trebuie sa fie exprimate Luni. Marti este o zi pozitiva sa faci schimbari necesare in casa. Risti sa ai un accident saptamana asta daca te lasi infuriat si actionezi repezit si impulsiv. Practica respiratia lenta, adanca ca sa controlezi stresul. Vineri iti aduce oportunitatea unei evaluari practice in situatia ta. Fa tot ce poti mai bun ca sa iti intelegi provocarile la un nivel mai spiritual. Lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.