Zodiac CHINEZESC 19-25 septembrie 2022. Succes pentru cei indrazneti! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac chinezesc. O saptamana provocatoare in care poti simti nevoia sa te bagi cu capul in nisip pana cand trec toate.

17 sept. 2022, 14:51
Zodiac CHINEZESC 19-25 septembrie 2022. Succes pentru cei indrazneti! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru 19-25 septembrie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Echinoctiu de toamna 2022. Ce trebuie sa stii despre echinoctiu si care este semnificatia spirituala. Ce ritual sa faci in ziua echinoctiului

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

O saptamana provocatoare in care poti simti nevoia sa te bagi cu capul in nisip pana cand trec toate. Insa nu trebuie sa te dai batut . Trezirea presupune confruntarea problemelor, nu ignorarea lor. Spre finalul saptamanii te poti simti mai usurat. Resimti o scadere a presiunii de pe umerii tai.

Horoscop Urania. Mercur retrograd afectează relaţiile, zodia care va suspina toată săptămâna

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

O saptamana cu puternice accente pe comunicare, mai ales in zilele de lucru. O data cu apropierea weekend-ului, focusul se muta pe activitati domestice. Casa, familia incep sa te preocupe sub diverse aspecte. Si in aceasta zona comunicarea este la nivel inalt.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Incepe o noua saptamana a carei energie te incurajeaza sa abordezi chestiuni importante. Se anunta noi inceputuri, rezolutii si proiecte care implica banii. Ai incredere ca meriti fiecare banut care o sa-ti vina si vei atrage prosperitatea.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Exista o schimbare de energie vizibila in aceasta saptamana. Bucura-te de cei dragi, socializeaza. Mai ai nevoie si de momente de delectare. Un ciclu din viata ta se incheie, dar trebuie sa iti pastrezi serenitatea. El va aduce sansa de a inchide usi vechi pentru a putea redeschide altele noi.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon
O saptamana competitiva din punct de vedere profesional. Se reinnoada o prietenie, o colaborare, o relatie din zona profesionala.  In weekend accentual se muta pe viata sociala. Si aici se anunta prietenii si relatii noi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.