Zodiac CHINEZESC 20-26 decembrie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Te-ai cam inchis in tine si izolat in ultimul timp. Este momentul sa schimbi aceasta tendinta. Vino in contact cu oamenii speciali din viata ta si aranjeaza sau participa la intalniri si evenimente distractive

18 dec. 2021, 11:03
Zodiac CHINEZESC 20-26 decembrie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac CHINEZESC 20-26 decembrie 2021. Iata zodiacul chinezesc pentru 20-26 decembrie 2021. Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile? Afla aici!

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Nu te simti captiv in responsabilitatile si incarcatura de munca pe care le ai. Oricum tu esti cel ce ai ales sa ai atatea pe cap. Munceste cu consecventa pe durata saptamanii si te vei simti eliberat si improspatat spre final. Rasul si veselia sunt cele care conteaza pe durata unui drum de viata. Tu de ce sa nu faci din weekendul ce va veni unul special, romantic sau vesel ?

Horoscop TAROT pentru Luna plina in Gemeni. Raspunsurile pe care le cauti vor sosi! Mesajul cartilor de tarot pentru zodii

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Te-ai cam inchis in tine si izolat in ultimul timp. Este momentul sa schimbi aceasta tendinta. Vino in contact cu oamenii speciali din viata ta si aranjeaza sau participa la intalniri si evenimente distractive. Unii dintre voi se vor concentra pe a-si uni familia impreuna. Spre finele saptamanii, nu pierde din vedere munca sau lucrurile necesare de facut. Spre weekend, ai de eliminat legaturi de care nu mai ai nevoie.

HOROSCOP RUNE până la Anul Nou 2022. Ce zodii au parte de un Crăciun de vis, Voropchivici a citit în pietrele mistice de la zei

Zodiac saptamanal Tigru

Sa nu crezi tot ce auzi. Toata lumea are propriile sale interese, deci nu toata lumea te impinge intr-o directie sau alta doar pentru beneficiul tau. Tu ce vrei sa faci si incotro vrei sa te duci ? Fii sincer cu dorintele tale. Dupa mijlocul saptamanii, va trebui sa recuperezi din treburile practice de facut. Asigura-te ca munca de hartii si planurile de calatorii sunt la zi.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Foloseste-ti intuitia saptamana aceasta. Uneori este bine sa te uiti dincolo de suprafata lucrurilor si oamenilor ca sa discerni adevarata lor natura. Vei fi ocupat la munca si acasa iar familia va solicita si ea timp. Asta iti va da ocazia sa te conectezi mai adanc cu oamenii speciali si sa promovezi punctele de vedere cu cineva care nu te-a auzit pana acum.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.