Horoscop TAROT pentru Luna plina in Gemeni. Raspunsurile pe care le cauti vor sosi! Mesajul cartilor de tarot pentru zodii

Luna plina in Gemeni 2021, din 18 decembrie, are o insemnatate deosebita. Aspectul armonios pe care il face cu Jupiter da o conotatie spirituala intregii atmosfere.

18 dec. 2021, 10:27
Horoscop TAROT pentru Luna plina in Gemeni. Raspunsurile pe care le cauti vor sosi! Mesajul cartilor de tarot pentru zodii

Iata horoscop TAROT pentru Luna plina in Gemeni din 18 decembrie 2021. Nu trebuie uitat, insa, nici aspectul tensionat dintre Venus si Pluto, ceea ce poate tulbura putin echilibrul financiar sau amoros. Nu este cazul sa te ingrijorezi prea tare, caci influenta lui Jupiter este mult mai puternica.

Luna plina in Gemeni  – semnificatii
Luna plina in Gemeni iti reaminteste cat de important este sa spui adevarul. Dar nu uita, cuvintele au consecinte si impact asupra ascultatorului. Trebuie sa fii diplomat si sa nu comiti indiscretii. Raspunsurile pe care le cauti vor veni curand. Problema cu care te confrunti se afla a o discutie-doua distanta de a fi rezolvata. Daca e ceva legat de dragoste, un flirt ti-ar putea oferi raspunsul rapid. Daca este ceva legat de o cearta in cuplu, tine minte ca prea multe acuze nu te vor aduce acolo unde iti doresti. Cuvintele au o putere foarte mare, de aceea trebuie sa le alegi cu atentie. Cuvintele pot fi arma sau remediu magic. Doar de tine depinde ce alegi. Cand este Luna plina in Gemeni este nevoie de acea discutie serioasa care sa aduca lumina, insa trebuie sa-ti mentii calmul. Sa fii mai putin superficial si mai profund pentru a gasi adevaratele sensuri.

Horoscop 2022. Avertismentul astrologului: urmează un an „incomod”. Care sunt zodiile care vor avea de suferit enorm
Cu Luna plina in Gemeni, totul este despre discutii, despre evenimente sociale. Caci asa sunt Gemenii, comunicativi, sociabili, petrecareti. De asemenea, este o buna oportunitate sa incepi sa inveti ceva nou, caci curiozitatea este o alta caracteristica puternica a Gemenilor.

Horoscop TAROT BERBEC
Nu e nimic batut in cuie!

Ceva este in derulare, nu este definitivat inca. Orice, oricand se poate schimba. Acest lucru poate insemna si ca tu ai spatiu de manevra si poti face lucrurile sa fie in favoarea ta.  Daca nu esti multumit cu situatia in care te afli in acest moment, inseamna ca poti actiona ca sa schimbi ceva. Sau poate, in acest moment, traversezi o perioada de instabilitate. Vestea buna este ca oricand poate rasari soarele si pe strada ta. Daca esti nesigur intr-o anume situatie, nu te grabi cu deciziile. In acest moment nu este nimic batut in cuie!

Venus retrograd in Capricorn 2021. Karma readuce fantome din trecut pe ordinea de zi
Semnificatii suplimentare: ai rabdare si mergi spre implinirea telului tau, adaptarea este cheia succesului, nu te indeparta de la drumul tau, concentreaza-te mai bine pe ceea ce faci.

TAUR
Emotii intense

Daca te intrebi daca vei avea sau nu succes intr-o anumita privinta (loc de munca, dragoste), raspunsul calmul si sa profiti de toate oportunitatile care iti apar in cale.

Semnificatii suplimentare: incheierea unei intelegeri profitabile este foarte aproape, nu ignora ceea ce este evident este „foarte probabil”. Ai energia de a construi ceva frumos, de aceea sunt sanse mari sa obtii rezultate pozitive. Dar, pe parcurs, vei afla si ca emotiile vor fi puternice. Vestea buna este ca vei reusi sa iti pastrezi, nu exagera, cere ajutorul Divinitatii.

Horoscop TAROT GEMENI
La ce trebuie sa renunti?

Viata are elementele ei ciclice. Cateodata esti sus, cateodata esti jos. Asa cum Luna are momentele ei de crestere si descrestere, asa si oamenii trec prin situatii de „la bine si la greu”. La ce trebuie sa renunti in aceasta perioada pentru a-ti fi mai bine? Aceasta carte iti transmite mesajul ca uneori trebuie sa te opresti din a incerca din rasputeri. Poate ca nu este momentul sau poate ca nu este ceea ce trebuie pentru tine. Analizeaza si vezi ce ai de facut.

Semnificatii suplimentare: mergi inainte fara sa te impotrivesti prea mult. Nu este timpul sa incepi proiecte noi. Elibereaza-te de bagajul emotional. Daca ai gresit fata de cineva, cere-ti iertare. Mediteaza mai mult sau fa yoga.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.