Zodiac CHINEZESC 20-26 februarie 2023. Energie nouă pentru zodii. Mesajul de la înţeleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru 20-26 februarie 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa.

19 feb. 2023, 09:40
Zodiac CHINEZESC 20-26 februarie 2023. Energie nouă pentru zodii. Mesajul de la înţeleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac CHINEZESC 20-26 februarie 2023. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Exista o energie noua cu mult entuziasm ce vine spre tine in sectorul relatiilor tale. Daca ai fost prea pasiv, Universul iti da un indemn ca sa setezi granite. Daca ai fost prea agresiv, el te mai indulceste. Pentru banii tai, acestea sunt semnale bune pentru ca ne bazam unii pe altii ca sa vindem si sa cumparm bunuri si produse. Cauta compromisul si armonia in relatii si vei vedea ca te vei alege cu mult mai mult decat business functional si bani.
Cum este karma afectată de luna în care te-ai născut! Ce se întâmplă dacă nu respecți indicațiile numerologilor
Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Inceputul saptamanii anunta castiguri financiare norocoase. Profita de perioada avantajoasa pentru a incepe proiecte noi. Mijlocul saptamanii se anunta favorabil deciziilor importante in amor sau in cariera. Daca ai amanat vreo hotarare sau vreo actiune, acum este o momentul prielnic sa o faci. Weekend-ul se anunta exploziv in special pentru cei singuri. Indrazneste mai mult.
Horoscop martie 2023. Zodia care are noroc triplu în această lună. Are câştiguri în bani, dragoste și carieră
Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
La inceputul saptamanii, lucrurile se misca mai lent decat ti-ai fi dorit. Dar nu trebuie sa te dai batut. Mergi inainte pana la punctul final. Dupa mijlocul saptamanii iti indrepti atentia spre dragoste. Te poti simti ca intr-un vartej amoros, dar iti place la culme ce simti. Aveai nevoie de aventura din acest punct de vedere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.