Zodiac CHINEZESC 2023. Ce aduce Anul Iepurelui de Apă pentru toate zodiile

Zodiac CHINEZESC 2023. Incepând din 22 ianuarie 2023, în zodiacul chinezesc se intră în Anul Iepurelui de Apă. Acesta va dura pana 9 februarie 2024 cand va incepe anul Dragonului de Lemn.

22 ian. 2023, 09:10
Zodiac CHINEZESC 2023. Ce aduce Anul Iepurelui de Apă pentru toate zodiile
Zodiac CHINEZESC 2023.

Zodiac CHINEZESC 2023 – Generalități
Un an anost, dar liniștit. Chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

HOROSCOP CHINEZESC 2023: Care este cea mai norocoasă zodie în Anul Iepurelui. Previziuni astrologice
Influența Iepurelui tinde să-i răsfețe pe cei care iubesc confortul, periclitându-le totodată simțul datoriei și eficacitatea.
Legea și ordinea se vor aplica „elastic”. Obiceiurile și regulile nu se vor impune în mod rigid, brutal. Nimeni nu pare prea înclinat să-și bată capul cu realitățile neplăcute. Vom fi ocupați cu viața, bucurându-ne de prezența celor dragi și făcând glume. Scena este calmă și liniștită, chiar ușor deteriorată de somnolență. Vom avea tendința să amânăm sarcinile grele cât mai mult timp posibil.

Banii se pot obține ușor, fără prea multă muncă. Viața noastră rămâne, totuși, apatică și leneșă pe măsură ce ne permitem luxul la care am visat mereu. Urmează un an cu o pace netulburată de nimic. S-ar putea să fim chiar fără griji și fericiți.

Iată cum arată anul Iepurelui de Apă pentru fiecare zodie în parte.

Zodiac CHINEZESC 2023. Anul Iepurelui de Apă  pentru ȘOBOLAN
Un an calm și liniștit. Trebuie să fii atent la bani, deoarece este posibil să apară câteva neînțelegeri la serviciu sau acasă. Totuși, sunt șanse mari pentru semnarea unor contracte de afaceri. În plan personal, este posibilă mărirea familiei.

Anul Iepurelui de Apă pentru BIVOL
Un an minunat pentru Bivoli. Deși mai ai de rezolvat chestiuni de rezolat, problemele se aranjează una câte una. Este posibil ca unele acțiuni să nu dea roadele scontate, iar dacă ai împrumutat bani să nu-i recuperezi pe toți. Totuși progresul tău va fi constant. La capitolul sănătate nu se anunță evenimente semnificative.

Citeşte şi: Horoscop Urania 21 – 27 ianuarie 2023. Luna Nouă în Vărsător vine cu transformări, cu situaţii neprevăzute inconfortabile, cu reproşuri şi sancţiuni

Zodiac CHINEZESC 2023. Anul Iepurelui de Apă pentru TIGRU
Cel mai fericit an pentru Tigri. Veștile bune sunt gata să apară, iar afacerile și dragostea vor înflori din nou. Vor mai fi ceva obstacole în calea ta, dar le vei depăși pe toate cu puțin efort. Una peste alta, va fi un an mulțumitor, cu realizări de care să fii mândru.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.