Zodiac CHINEZESC 2023. Ce aduce Anul Iepurelui de Apă pentru toate zodiile

Zodiac CHINEZESC 2023. Incepând din 22 ianuarie 2023, în zodiacul chinezesc se intră în Anul Iepurelui de Apă. Acesta va dura pana 9 februarie 2024 cand va incepe anul Dragonului de Lemn.

02 ian. 2023, 22:17
Zodiac CHINEZESC 2023. Ce aduce Anul Iepurelui de Apă pentru toate zodiile

Zodiac CHINEZESC 2023 – Generalități
Un an anost, dar liniștit. Chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Trei zodii care vor avea lumea la picioare în următorii cinci ani. Destinul lor se va schimba din 2023

Influența Iepurelui tinde să-i răsfețe pe cei care iubesc confortul, periclitându-le totodată simțul datoriei și eficacitatea.
Legea și ordinea se vor aplica „elastic”. Obiceiurile și regulile nu se vor impune în mod rigid, brutal. Nimeni nu pare prea înclinat să-și bată capul cu realitățile neplăcute. Vom fi ocupați cu viața, bucurându-ne de prezența celor dragi și făcând glume. Scena este calmă și liniștită, chiar ușor deteriorată de somnolență. Vom avea tendința să amânăm sarcinile grele cât mai mult timp posibil.

Banii se pot obține ușor, fără prea multă muncă. Viața noastră rămâne, totuși, apatică și leneșă pe măsură ce ne permitem luxul la care am visat mereu. Urmează un an cu o pace netulburată de nimic. S-ar putea să fim chiar fără griji și fericiți.

Iată cum arată anul Iepurelui de Apă pentru fiecare zodie în parte.
Anul Iepurelui de Apă  pentru ȘOBOLAN
Un an calm și liniștit. Trebuie să fii atent la bani, deoarece este posibil să apară câteva neînțelegeri la serviciu sau acasă. Totuși, sunt șanse mari pentru semnarea unor contracte de afaceri. În plan personal, este posibilă mărirea familiei.

Horoscop Cristina Demetrescu 2023, previziuni generale. Bani, carieră, sănătate, dragoste. „Axa Nodurilor Lunare intră pe axa Berbec/Balanţă, iar aceasta este considerată o axa cardinală, rapidă, bipolară, făcând parte din crucea de agresivitate, cu impulsuri puternice, o axa a relaţiilor”

Zodiac CHINEZESC 2023, Anul Iepurelui de Apă pentru BIVOL

Un an minunat pentru Bivoli. Deși mai ai de rezolvat chestiuni de rezolat, problemele se aranjează una câte una. Este posibil ca unele acțiuni să nu dea roadele scontate, iar dacă ai împrumutat bani să nu-i recuperezi pe toți. Totuși progresul tău va fi constant. La capitolul sănătate nu se anunță evenimente semnificative.

Anul Iepurelui de Apă pentru TIGRU
Cel mai fericit an pentru Tigri. Veștile bune sunt gata să apară, iar afacerile și dragostea vor înflori din nou. Vor mai fi ceva obstacole în calea ta, dar le vei depăși pe toate cu puțin efort. Una peste alta, va fi un an mulțumitor, cu realizări de care să fii mândru.

Zodiac CHINEZESC 2023, Anul Iepurelui de Apă pentru IEPURE

Un an foarte bun în care se prevăd promovări în carieră, succese financiare. Vei culege roadele unor acțiuni trecute sau vei recupera fonduri pierdute. Planurile tale sunt ușor de îndeplinit. În plan personal se anunță sărbătoare. Familia primește un nou membru.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.