Zodiac chinezesc 2024. Ce aduce Dragonul de lemn, previziuni speciale pentru toate zodiile

Începe penultima săptămână din Anul Iepurelui de apă, care revine peste 60 ani. Vine Dragonul de Lemn! Zodiac chinezesc special pentru cele 12 semne!

24 ian. 2024, 23:10
Zodiac chinezesc 2024. Ce aduce Dragonul de lemn, previziuni speciale pentru toate zodiile

Zodiac chinezesc 2024. În spațiul dintre viteză și răbdare, mișcare și stagnare și între nou și vechi se află ceva cu adevărat unic și minunat. Asta este ceea ce fiecare semn zodiacal chinezesc are de gestionat în ultimele două săptămâni din Anul Iepurelui de Apă. Din 10 februarie 2024, intră în forță Noul An chinezesc, care stă sub puterea Dragonului de Lemn. Este timpul să descoperim noi căi de creștere și expansiune. Până la urmă, este mai ușor să explorăm cu burta plină decât atunci când suntem cu stomacul gol.

Trebuie să fim conștienți de mediul înconjurător și de situația noastră unică în viață. Poate fi ușor să te compari cu prietenii, colegii și oamenii pe care îi vezi pe rețelele sociale și să crezi că ești într-un fel în urmă, dar asta s-ar putea să nu fie adevărat. Deci, fii conștient de propriul tău ritm și crește în maniera care are cu adevărat sens pentru tine.

Iată cum vor fi ultimele două săptămâni din Anul Iepurelui de apă pentru tine, în funcție de zodia ta.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Șobolan
Dragă Șobolan, energia acestei perioade are un sentiment sfâșietor pentru tine. S-ar putea să te găsești constant „alertat” de mintea ta subconștientă, fie prin vise, fie când ești treaz, ca un apel la vindecarea rănilor vechi și găsirea catarsisului.

Zodiac chinezesc 2024 Bivol
Dragă Bivol, toată această perioadă ești îndemnat să te bazezi pe abilitățile tale de observație. Te va proteja de prieteni falși, informații false și idiocrație de toate felurile. De asemenea, intrarea în modul introvertit poate fi benefică pentru majoritatea dintre voi.

Tigru
Tigrule, poți fie să te joci frumos cu oamenii cu care trebuie să colaborezi, fie să găsești o modalitate de a merge înainte solo. Nu există o cale de mijloc. Energia acestei perioade te îndeamnă să alegi calea care este cea mai bună pentru creșterea ta personală și aliniată cu natura ta adevărată.

Cinci zodii vor avea parte de surprize uriaşe în anul 2024! Trei au noroc cu carul încă din februarie

Zodiac chinezesc 2024 Iepure
Dragă Iepure, ai încredere în instinctul tău în perioada următoare. Îți va șopti neîncetat prin furnicături în corp, trimiteri către sincronicități și numere repetitive și alte mijloace. Fii atent și te vei salva de la o întreagă serie de probleme.

Dragon
Dragă Dragon, viitorul tău este strălucitor și norocul tău se va schimba în curând în bine, indiferent dacă deja te descurci bine sau nu. Pregătește-te pentru această schimbare masivă. Știi că Anul Dragonului este aproape de tine.

Trei zodii care își iau adio de la necazuri și supărări. Soarele strălucește și pe strada lor la început de lună

Zodiac chinezesc 2024 Șarpe
Dragă Șarpe, poate fi dificil să iei atitudine pentru tine însuți când par să fie peste tot cei care te contrazic. Nu trebuie să le permiți să te „înfricoșeze”. Ești puternic, chiar dacă nu îți dai seama.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro