Zodiac CHINEZESC 22-28 noiembrie 2021. Pazeste-ti spatele! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru 22-28 noiembrie 2021. Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile? 

20 nov. 2021, 14:34
Zodiac CHINEZESC 22-28 noiembrie 2021. Pazeste-ti spatele! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac CHINEZESC 22-28 noiembrie 2021. Iata mesajul intelept pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Daca ai de rezolvat anumite situatii conflictuale, foloseste-te la maximum de farmecul tau personal. Poti cuceri cu usurinta sufletele oamenilor care sunt dornici sa te urmeze. Cere sfatul unui consultant financiar daca ai de gand sa faci investitii. Nu face totul de capul tau caci s-ar putea sa pierzi necunoscand toate informatiile. Daca ai decizii importante de luat, amana-le, cel putin o vreme. Daca esti singur, weekend-ul ti-ar putea aduce o intalnire romantica savuroasa.

Horoscop Mariana Cojocaru: 7 planete retrograde, momente grele pentru zodii, DATORII KARMICE. Nu s-a mai întâmplat aşa de la revoluţia din 1989
Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Atentie! Pazeste-ti spatele. Cineva pare ca-ti joaca feste si incearca sa te puna intr-o lumina defavorabila. Nu te increde in toata lumea, verifica de doua ori actele sau documentele ca sa nu se strecoare pentre ele hartii nedorite. Daca sunt prieteni in care ai maxima incredere, roaga-i sa tea jute. Weekend-ul poate insemna ceva special pentru persoanele singure. Este o perioada propice pentru dragoste.

Horoscop karmic pentru iarna 2021. Cinci zodii vor avea parte de noroc cu carul în mai multe sectoare de viaţă
Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Saptamana incepe sub semne de bun augur. Totusi trebuie sa fii prudent in legatura cu cateva facturi. Unele sunt aproape de scadenta si pot ajunge la penalizari daca uiti de ele. Mijlocul saptamanii aduce cateva calatorii in interes de serviciu. Dar, pentru cei singuri, acesta poate insemna si un prilej de a cunoaste oameni noi dupa ce ai incheiat programul de lucru.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
O saptamana cu semnificatii speciale in familie. Petreci mai mult timp alaturi de cei dragi, de persoana iubita. Reusesti sa termini repede sarcinile de la birou si sa te concentrezi mai mult pe chestiuni domestic. Sambata si duminica te lasi cuprins de romantism si nu este exclus sa pleci undeva cu partenerul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.