Zodiac CHINEZESC 25-31 IANUARIE 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 25-31 IANUARIE 2021. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

24 ian. 2021, 12:35
Zodiac CHINEZESC 25-31 IANUARIE 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac CHINEZESC 25-31 IANUARIE 2021. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile. Se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si, in general, ale marfurilor. Economia mondiala va intra intr-o perioada de crestere. Afacerile vor cunoaste o amplitutine maxima, bogatiile se vor acumula, iar averile se pot face usor. Totusi, acesta este si un punct important pentru investitii pe termen lung  (Sobolanul aduce noroc si bogatie) si care pot aduce rezultate in alti ani mai putini buni din acest punct de vedere.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!
Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:
Vino in fiecare sambata pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!
Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Marti este o zi perfecta pentru a te ocupa de afaceri. Atentie la oamenii care au tendina sa promita marea cu sarea, dar sa nu se tina ce cuvant. Nu cadea in plasa lor! Romantismul incepe sa pluteasca in aer de miercuri incolo. Daca ai probleme in cuplu, incearca sa le rezolvi cat mai repede posibil.

Zodiac CHINEZESC 25-31 IANUARIE 2022 Bivol
Angajamentul si sinceritatea ta ii impresioneaza pe superioarii tai. Adu-ti aminte, totusi, ca, indiferent cat de mult iti place slujba pe care o ai, e nevoie si de putina odihnea, relaxare si distractie. Da-ti voie sa respiri la final de saptamana. Asculta muzica, dormi, petrece timpul cu partenerul de cuplu. Desi vin bani, nu este recomandat sa te epuizezi muncind.

Horoscop URANIA 23-29 ianuarie 2021. Săptămână plină de riscuri
Zodiac CHINEZESC 25-31 IANUARIE 2021 Tigru
Aranjeaza-ti prioritatile. Ai tendinta sa fii haotic si sa intarzii cu toate termenele de predare. Concentreaza-te mai bine la organizarea timpului, pune-le in ordine si vei vedea ca se poate. In afaceri sau in dragoste este nevoie de o comunicarea sincera. Spune direct ce vrei, fara ocolisuri, dar cu tact. Weekend-ul se anunta stralucitor in amor! Daca esti singur, sunt sanse mari sa intalneseti o persoana speciala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...