Zodiac CHINEZESC 26 aprilie – 2 mai 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

O perioada excelenta pentru un nou inceput, trebuie doar sa ai taria sa iti aperi punctul de vedere.

25 apr. 2021, 14:27
Zodiac CHINEZESC 26 aprilie – 2 mai 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac chinezesc pentru saptamana 26 aprilie – 2 mai 2021.

Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile? Afla aici!

Nu stii exact ce zodie esti in zodiac chinezesc? Verifica aici!
Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Iesi mai mult in natura si te vei simti mai bine. O perioada excelenta sa iti vizitezi cartierul, sa iti cunosti vecinii. Bucura-te de intalnirile cu prietenii. Multi se vor bucura de prezenta ta si de felul tau de a fi stabil si echilbrat. Nu renunta la planurile si visele tale. A venit timpul sa lucrezi la indeplinirea lor. Ai incredere in puterea magiei. Minunile exista!

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Ai toate motivele sa fii increzator. O perioada excelenta pentru un nou inceput, trebuie doar sa ai taria sa iti aperi punctul de vedere. Pot aparea cateva complicatii la capitolul dragoste, mai ales daca esti o fire posesiva si geloasa. Spune sincer ce simti, fara secrete. Fa doar lucrurile in care crezi cu tarie.

Horoscop Urania 24-30 aprilie 2021. Luna Plină în Scorpion scoate la iveală adevăruri ascunse, acutizează problemele de sănătate şi intensifică emoţiile
Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Urmeaza o perioada intensa, cu multe provocari, insa ai energia sa le faci fata. Actiunile intreprinse in aceasta saptamana iti pot schimba viata. Trebuie doar sa fii atent si sa ai rabdare. Daca esti nefericit intr-o situatie, descopera care este cea mai buna solutie pentru un compromis si lucrurile se vor rezolva. Nu te baza pe loialitatea deplina a celor din jurul tau si fii precaut cu anumite persoane.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
O saptamana care te poate pune la incercare. Exuberanta ta caracteristica si increderea de sine te pot ajuta sa depasesti orice obstacol. O perioada excelenta daca activezi in domeniu sportiv sau competitional. Sunt sanse mari sa iesi pe primul loc. Ai standarde inalte si te ambitionezi sa le depasesti.  Pot aparea si cateva frustrari, insa le vei depasi cu succes daca te bazezi pe simtul umorului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop Minerva 19-25 aprilie 2021. Gemenii sunt împinşi într-o călătorie a descoperirii de sine