Zodiac CHINEZESC 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Exploateaza-ti energia Yin!

Zodiac CHINEZESC saptamana 27 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

26 dec. 2021, 13:26
Zodiac CHINEZESC 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Exploateaza-ti energia Yin!

Iata zodiacul chinezesc pentru 27 decembrie 2021- 2 ianuarie 2022

. Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile? Afla aici!

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Vrei mai multa libertate in aceasta saptamana, pentru tine si pentru cei dragi tie. Daca descoperi mai multa rezistenta din partea cuiva cu care interactionezi, intelege ca a comunica inseamna doua parti. Daca schimbi ceva la tine, vei vedea cum rezistenta din partea cealalta se diminueaza. Aminteste-ti ca nu exista situatii rele, ci doar experiente din care fie castigi, fie inveti ceva. Exploateaza-ti energia Yin!

HOROSCOP RUNE 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Noutăţi de la pietrele mistice pentru ultima săptămână din an
Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Ai mai multa incredere in fortele proprii si vei putea merge mai departe. Respecta-ti promisiunile pentru ca si ceilalti sa isi pastreze increderea in tine. Toata lumea isi doreste sa aiba aproape oameni pe care sa se poata baza oricand. Exploateaza-ti energia Yin in aceasta saptamana!

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Fii mai tandru, mai delicat in aceasta saptamana si vei vedea impactul pozitiv al actiunilor tale. Fii constient ca lumea este mult mai sensibila in aceasta perioada. Trateaza-i pe cei din jurul tau asa cum ti-ai dori tu sa fii tratat. Exploateaza-ti energia Yin in aceasta saptamana.

Zodiac chinezesc 2022. Primele luni, istovitoare. Conflicte în iulie și august, călătorii în septembrie
Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Ai mai multa incredere in tine in aceasta saptamana. Nu te angaja in proiecte despre care nu esti 100% sigur ca le poti duce la final. Orice mica eroare iti poate scadea dramatic increderea de sine, ceea ce nu te avantajeaza deloc. Mai ales in aceasta perioada. Exploateaza-ti energia Yin!

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon
Concentreaza-te mai mult pe a simti si mai putin pe a gandi. E nevoie si de astfel de experiente pentru a-ti descoperi adevarat potential. Daca cineva din anturajul tau are influente negative asupra ta, incearca sa limitezi contactul si, mai ales, sa nu reactionezi la ceea ce-ti spune. Exploateaza-ti energia Yang!