Zodiac CHINEZESC 27 iunie – 3 iulie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Poate aparea o stare de confuzie. Incearca sa nu iei decizii majore in aceasta perioada. Frustrarile te pot da putin peste cap.

26 iun. 2022, 07:00
Zodiac CHINEZESC 27 iunie – 3 iulie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 27 iunie – 3 iulie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Horoscop 26 iunie 2022. Ce zodii câştigă la Loto 6/49 duminică, cine pune reţelele sociale pe pauză
Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Poate aparea o stare de confuzie. Incearca sa nu iei decizii majore in aceasta perioada. Frustrarile te pot da putin peste cap, insa le poti contracara cu activitati placute si simple. De asemenea, umorul te poate salva de multe ori. Reinnoieste vechile prietenii cu oamenii care iti dau o stare de bine si care te incurajeaza sa-ti urmezi visurile.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Sentimente puternice ies la suprafata si nu prea ai ce sa faci ca sa te impotrivesti. Totul este sa stii cum sa gestionezi aceste emotii puternice. Nu sacrifice valorile tale fundamentale, chiar si atunci cand esti nevoit sa faci compromisuri pentru a calma un conflict. Incearca sa te odihnesti mai mult, rasfata-te cu actiuni placute si simple.

Horoscop Urania 25 iunie – 1 iulie 2022. Luna Nouă în Rac aduce noi începuturi, moment prielnic pentru schimbări care vor avea consecințe benefice pe termen lung
Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Stai in compania oamenilor care te fac sa te simti bine. Este momentul prielnic sa reiei legatura cu anumiti oameni, sa faci pace cu unii membri ai familiei si sa tai orice legatura cu persoanele toxice din viata ta. Evita actiunile compulsive si fa din ras un medicament. Nu este exclus sa gazduiesti o petrecere sau sa pleci intr-o aventura alaturi de cei dragi.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
O saptamana plina de energie, cu potential pentru surprize neprevazute. Simtul umorului te ajuta sa treci mai usor peste anumite situatii, mai ales cand emotiile sunt mai p uternice. Evita orice incercare de a manipula oameni sau de a profita de ajumite conjuncturi in care cineva este in dezavantaj. De asemenea, discursul impulvis iti poate crea problem inutile. Examineaza-ti sentimentele, reinnoieste legatura cu prietenii adevarati si fa-ti planuri impreuna cu ei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.