Zodiac CHINEZESC 27 martie – 2 aprilie 2023. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

O saptamana in care ar trebui sa fii precaut in ceea ce priveste promisiunile. Nu promite ceea ce nu esti sigur ca poti respecta.

27 mart. 2023, 08:40
Zodiac CHINEZESC 27 martie – 2 aprilie 2023. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!
Zodiac CHINEZESC saptamana 16-22 ianuarie 2023

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 27 martie – 2 aprilie 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Te asteapta o saptamana aglomerata, in care iti vei pune in practica talentele. Preiei initiativa si poti ajunge pe culmi inalte. Singura piedica esti tu insuti, pentru ca lasi imaginatia sa iti zboare si nu te poti concentra suficient. Poti face o buna impresie unor persoane influente si cu pozitii autoritare, iar acest lucru sa te ajute sa propulsezi in cariera.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Increderea de sine si magnetismul sunt la cote inalte in aceasta saptamana. Oamenii iubesc sa te aiba in preajma. Daca esti singur, nu este exclus sa starnesti interesul romantic al unei persoane de sex opus. O perioada excelenta pentru a incerca lucruri noi, sa accepti invitatii de a iesi in oras sau de a te implica in actiuni de binefacere. Fii atent la sfaturile pe care le primesti de la oamenii in varsta.

Horoscop rune 27 martie-2 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici. Racii au o perioadă mai grea, Fecioarele au parte de schimbări uriașe

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

O saptamana in care ar trebui sa fii precaut in ceea ce priveste promisiunile. Nu promite ceea ce nu esti sigur ca poti respecta. Nu te angaja in actiuni pentru care nu esti pregatit. Asculta-ti vocea interioara si refuza ce nu este in conformitate cu valorile tale. Este recomandat, de asemenea, sa fii precaut cu banii, mai ales daca este vorba despre schimbari in casa sau schimbari de look.

Mihai Voropchievici dezvăluie personalitate ai, în funcţie de ziua de naştere: „Cel născut pe 3 e unicul care îi atrage pe toți spre el”

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

O saptamana in care muncesti din greu si poti avea momente de descurajare daca rezultatele nu sunt cele scontate. Pot aparea izbucniri nervoase si discutii in contradictoriu care te vor seca de energie. Totul este sa nu cedezi, oricat de frustrant ar fi un rezultat. Ridica-te si ia-o de la capat. Invingatorii sunt cei care nu se dau batuti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.