Horoscop rune 27 martie-2 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici. Racii au o perioadă mai grea, Fecioarele au parte de schimbări uriașe

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna viitoare, 27 martie - 2 aprilie 2023.

25 mart. 2023, 22:00
Horoscop rune 27 martie-2 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici. Racii au o perioadă mai grea, Fecioarele au parte de schimbări uriașe

Horoscop rune 27 martie-2 aprilie 2023. Mihai Voropchievici a dezvăluit, la Antena 3, ce urmează să se întâmple în viața fiecărui nativ din zodiac în perioada 27 martie – 2 aprilie 2023.

Horoscop rune 27 martie-2 aprilie 2023

BERBEC

. Horoscop rune 27 martie-2 aprilie 2023. Pentru Berbec, simbolul semnifică fertilitate și belșug. Peste puțin timp, săptămâna viitoare, visele lor se vor împlini.

TAUR. Taurul e în atenționare că va primi un mesaj foarte, foarte important. Săptămâna care vine este o săptămână de comunicare intensă, mai mult prin mesaje scrise. Deci i se atrage atenția Taurului să selecteze bine mesajele și să-l ia pe cel mai important dintre ele.

GEMENI. În schimb, Gemenii sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire și să fie extrem de atenți cum acționează și la modul cum comunică, ce comunică. E bine să nu facă cumpărături inutile, că s-ar putea să aibă păcăleli.

Citește și Iată care sunt cei mai intuitivi nativi din zodiac. Mihai Voropchievici a făcut topul: „E fantastic. E și una dintre zodiile care poate să citească gândurile”

RAC. Racul s-a supărat, s-a molipsit după zodia precedentă și acum are o săptămână în care e învăluit într-o aură de mister. Nu comunică decât lapidar cu fiecare și sunt sub simbolul necunoscutului sau, cu alte cuvinte, Racii au nevoie de un strop de reculegere, de ieșire din cotidian. Vor să fie ei cu ei și cu forța divină, că așa e când te bagi în zona necunoscutului, numai Dumnezeu te ajută ca să ieși la capăt. Şi au nevoie de asta, că ei au credință multă.

LEU. În schimb, Leul poate găsi răspunsul sau rezolvarea problemei sau problemelor care îl frământă numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri de familie. Deci Leul trebuie să lase orgoliul săptămâna viitoare, că acum e nevoie să rezolve în colectiv, și cu cei din jur.

FECIOARĂ. Fecioara să fie pregătită pentru o suită de schimbări majore în săptămâna imediat următoare. Și nu le plac schimbările Fecioarelor, că ele, zodii de pământ, ar vrea să nu fie deranjate, dar vin peste ele.

BALANȚĂ. După gripă și răceală, vine și fericirea. Sunteți pregătit să începeți o viață nouă, un fel de revigorare sau renaștere în planul disponibilităților fizice și psihice. Trai pe vătrai, cu alte cuvinte.

SCORPION. La Scorpioni, a ieșit simbolul dragostei. Deci ceva nou, fierbinte, pasional pentru nativii din această zodie. O dragoste nouă, pentru că abia ai cunoscut-o, dar poți să ai soția lângă tine și să vii cu o altă dragoste nouă, să-i amintești cum era acum 30 de ani.

SĂGETĂTOR. Rămâneți acasă în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante cât de curând. Mai vin și schimbări importante.

Citește și Mihai Voropchievici a dezvăluit cum ne călăuzește fiecare planetă în funcție de zodie! Semnele de care trebuie să ținem cont

CAPRICORN. Truditorul e pe punctul să se mute din casă sau serviciu. Va acționa foarte favorabil pentru o problemă care îl preocupă mai mult din cele două, dar e foarte posibil să le accepte pe amândouă. Dar în general nu se bagă la două munci, face întâi una și pe urmă pe cealaltă.

VĂRSĂTOR. În schimb, Vărsătorul primește un mesaj să se relaxeze. Acesta este mesajul pentru că cineva apropiat unui nativ din Vărsător se bucură de o sănătate excelentă și nu e cazul să-și facă griji și probleme vizavi de starea lui de sănătate.

PEȘTI. Peștii trebuie să-și mobilizeze forțele, ca să nu facă scandal. E indicat să-și consolideze poziția, pentru că probabil au cam neglijat. Trebuie să-și consolideze poziția în societate, la serviciu, dar și în familie și numai așa veți obține triumful pe care vi-l doriți.