Zodiac CHINEZESC 28 februarie – 6 martie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

O saptamana excelenta pentru intalniri de afaceri, mai ales in prima parte. Daca esti in cautarea unui loc de munca mai bun, pana joi este o perioada excelenta

27 feb. 2022, 20:24
Zodiac CHINEZESC 28 februarie – 6 martie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac chinezesc pentru 28 februarie – 6 martie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete. Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Astrograma României realizată de Maria Sârbu. Cele două probleme majore cu care ne vom confrunta în acest an. Care sunt perioadele favorabile pentru români

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

O saptamana excelenta pentru intalniri de afaceri, mai ales in prima parte. Daca esti in cautarea unui loc de munca mai bun, pana joi este o perioada excelenta. Profita de ea. Spre finalul saptamanii amorul este la putere. Daca esti singur, sunt sanse mari sa intalnesti pe cineva destul de interesant.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Saptamana poate incepe haotic si o poate tine tot asa pana la final daca nu iei masurile necesare. Incearca sa-ti pastrezi cumpatul, oricat de mare ar fi furtuna. Succesul in afaceri necesita rabdare si perseverenta, dar si maleabilitate. Nu uita, in vocabularul tau ar trebui sa existe si cuvantul NU. Weekend-ul se anunta romantic, mai ales daca esti singur.

Cele mai norocoase ZODII până în 2040! Câştiguri financiare şi noroc în dragoste. Zilele norocoase din 2022 pentru fiecare

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Pastreaza-ti flexibilitatea la inceputul saptamanii. Putina lume este serioasa, de ce sa incerci sa fortezi ceva. Intalnirile de afaceri sunt mult mai productive miercuri si joi, deci ai grija cum faci programarile. Comunicarea este favorizata de astre spre finalul saptamanii. Daca vrei sa spui cuiva ce simti, profita de acest moment in care poti vorbi clar si precis despre sentimentele tale. Daca esti intr-o relatie, ai putea planui ceva romantic pentru voi.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

La inceputul saptamanii esti inspirat sa gasesti solutii usoare pentru toate sarcinile pe care le ai de indeplinit. Profita la maximum de acesta perioada si ocupa-te de cat mai multe lucruri posibile, fara sa-ti epuizezi, insa energia. Spre finalul saptamanii, astrele sunt favorabile persoanelor singure. Sunt sanse mari sa intalnesti o persoana speciala care sa-si doreasca o relatie serioasa cu tine. Duminica este o zi excelenta pentru cupluri.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.