Zodiac CHINEZESC 28 SEPTEMBRIE – 4 OCTOMBRIE 2020. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 28 SEPTEMBRIE – 4 OCTOMBRIE 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile. Se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si, in general, ale marfurilor. Economia mondiala va intra intr-o perioada de crestere. Afacerile vor cunoaste o amplitutine maxima, bogatiile se vor acumula, iar averile se pot face usor. Totusi, acesta este si un punct important pentru investitii pe termen lung  (Sobolanul aduce noroc si bogatie) si care pot aduce rezultate in alti ani mai putini buni din acest punct de vedere.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 09:41
Zodiac CHINEZESC 28 SEPTEMBRIE – 4 OCTOMBRIE 2020. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana: 

Vino in fiecare sambata pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Esti un om muncitor si responsabil. Bucura-te de orice lauda sau recunoastere. O meriti din plin. Mijlocul saptamanii poate sa fie putin mai stresant. Cand spui exact ceea ce crezi, asteapta-te ca adevarul sa nu fie apreciat. Nu toata lumea gusta aceasta abordare directa si poti ajunge la conflicte. Spre sfarsitul saptamanii, invita-ti prietenii la o masa cu bunatati. Meriti putina relaxare.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Uneori chiar nu poti face totul intr-o zi. Nu trebuie sa te chinui atat de tare. Muncesti oricum din greu. Da-ti voie si sa te relaxezi. Organizeaza-ti mai bine prioritatile, iar lucrurile care nu sunt urgente le poti rezolva in etape. Cu cat de odihnesti mai mult, cu atat vei fi mai creativ si vei vedea si alte solutii si alte perspective asupra problemelor tale. Fii deschis!

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Simti nevoia de mai multa stabilitate sentimentala. Dar pentru acest lucru trebuie sa-ti controlezi tendinta de gelozie. Nu te arata exagerat de posesiv. In plan profesional ai idei care ii vor incanta pe superiori. Acestia te vor asculta cu interes, dar ai grija sa nu folosesti un tot prea puternic. In weekend, fii atent la alimentatie. Evita mancarurile picante!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.