Zodiac CHINEZESC 29 ianuarie – 4 februarie 2024. Vremuri bune pentru trei semne, multe confuzii pentru celelalte

Vor fi momente saptamana viitoare in care te poti intreba de ce iti bati capul cu anumiti oameni. Apoi altceva se va intampla sau ceva va fi spus si optimismul se reintoarce.

26 ian. 2024, 23:25
Zodiac CHINEZESC 29 ianuarie – 4 februarie 2024. Vremuri bune pentru trei semne, multe confuzii pentru celelalte

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 29 ianuarie – 4 februarie 2024. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Te vei simti cu capul mai clar si ceva mai energizat saptamana viitoare. Asta iti va permite sa iti faci treburile, sa termini proiecte vechi si sa initiezi unele noi si fascinante. La jumatatea saptamanii, incearca sa topesti tensiunile dintr-o relatie importanta pentru tine cooperand si facand compromisuri. Weekendul aduce activitati noi si oameni noi. Cei singuri pot da peste cineva interesant.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Scăpăm de Uranus retrograd! Flerul financiar, intuiția, inspirația, simțul subtil funcționează mult mai bine

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Saptamana nu este una pentru decizii pripite. Mergi pe caile cunoscute deocamdata. Inca ai destul de invatat despre o anumita relatie si asta se va intampla numai daca perseverezi. In preajma saptamanii, tensiunile cu un coleg sau angajat iti strica starea. Incearca sa fii prietenos si sa oferi ajutor. In weekend, este momentul sa inveti ceva nou sau sa organizezi o mica excursie.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Ai putea fi iritat cu usurinta de atitudinea altor oameni saptamana viitoare. Chiar crezi ca se merita? Nu, accepta-i asa cum sunt si mergi mai departe cu ce ai de facut. De la jumatatea saptamanii te vei simti mult mai optimist iar o intalnire sau o conversatie iti va improspata increderea si entuziasmul. Incearca sa faci ceva special in weekend ca sa iti umpli bateriile cu emotii elevate.

EXCLUSIV | Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie. Astroloaga RomâniaTV.net, Cătălina Gulan, vine cu vești excelente pentru zodii: Luna plină umblă la emoţii, dar nu lasă nici portofelul gol. Zodiile care dau lovitura

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Vor fi momente saptamana viitoare in care te poti intreba de ce iti bati capul cu anumiti oameni. Apoi altceva se va intampla sau ceva va fi spus si optimismul se reintoarce. Toata saptamana trebuie sa muncesti mult dar sunt semne pline de speranta si schimbari pozitive la locul de munca. Weekendul este doar despre familie.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro