Zodiac CHINEZESC 3-9 aprilie 2023. Se simte aer de sarbatoare. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Saptamana poate incepe haotic si o poate tine tot asa pana la final daca nu iei masurile necesare. Incearca sa-ti pastrezi cumpatul, oricat de mare ar fi furtuna.

02 apr. 2023, 07:22
Zodiac CHINEZESC 3-9 aprilie 2023. Se simte aer de sarbatoare. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!
Horoscopul chinezesc pentru toate semnele zodiacale

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 3-9 aprilie 2023

. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Horoscop aprilie 2023: O zodie este protejată de Dumnezeu în această primăvară

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Aer de sarbatoare si distractie pentru tine toata saptamana. Atentie la oamenii care iti promit prea multe. Este putin probabil sa le rezolve pe toate, asa ca nu te entuziasma prea mult. Pastreaza-ti scepticismul si bucura-te daca chiar se tin de cuvant. Miercuri si joi sunt zile excelente pentru afaceri, asa ca daca ai vreo propunere, superiorii pot fi incantati de prezentarea ta. Weekend-ul este de bun augur atat in plan profesional, cat si in plan profesional. Ai grija insa sa echilibrezi balanta.

Horoscop Urania aprilie 2023: Este luna marilor schimbări, atât pe plan profesional, colegial, cât şi sentimental

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

La inceputul saptamanii vei fi omul potrivit la locul potrivit. Profita la maximum de aceasta situatie. Miercuri si joi pot fi zile mai dificile. Nu tot  ce iti propui iti iese, iar daca iti iese trebuie sa depui un efort mai mare. In weekend poti rezolva cateva chestiuni din sfera profesionala de care nu te-ai putut ocupa la serviciu. Dar nu te epuiza. Mergi undeva la iarba verde, la soare, ca sa-ti incarci bateriile pentru o noua saptamana!

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

O saptamana excelenta pentru intalniri de afaceri, mai ales in prima parte. Daca esti in cautarea unui loc de munca mai bun, pana joi este o perioada excelenta. Profita de ea. Spre finalul saptamanii amorul este la putere. Daca esti singur, sunt sanse mari sa intalnesti pe cineva destul de interesant.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Saptamana poate incepe haotic si o poate tine tot asa pana la final daca nu iei masurile necesare. Incearca sa-ti pastrezi cumpatul, oricat de mare ar fi furtuna. Succesul in afaceri necesita rabdare si perseverenta, dar si maleabilitate. Nu uita, in vocabularul tau ar trebui sa existe si cuvantul NU. Weekend-ul se anunta romantic, mai ales daca esti singur.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.