Zodiac CHINEZESC 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului.

29 ian. 2023, 21:29
Zodiac CHINEZESC 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Horoscopul dragostei februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Iată norocoșii zodiacului care vor avea doar reușite

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Ai o atitudine de responsabilitate asupra actiunilor tale, dar din cand in cand iti place si sa te plangi ca totul ti se intampla numai tie. Ai grija cum iti alegi pasii. In dragoste, romantismul pluteste in aer. Profita la maximum de acest context astral si fii mai sociabil. Daca esti singur, sunt sanse sa iti intalnesti jumtatea.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Simti nevoia de mai multa stabilitate sentimentala. Dar pentru acest lucru trebuie sa-ti controlezi tendinta de gelozie. Nu te arata exagerat de posesiv. In plan profesional ai idei care ii vor incanta pe superiori. Acestia te vor asculta cu interes, dar ai grija sa nu folosesti un tot prea puternic. In weekend, fii atent la alimentatie. Evita mancarurile picante!

Horoscop februarie 2023: Trei zodii vor avea noroc chior, vor primi tot ce îşi doresc

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Uneori chiar nu poti face totul intr-o zi. Nu trebuie sa te chinui atat de tare. Muncesti oricum din greu. Da-ti voie si sa te relaxezi. Organizeaza-ti mai bine prioritatile, iar lucrurile care nu sunt urgente le poti rezolva in etape. Cu cat de odihnesti mai mult, cu atat vei fi mai creativ si vei vedea si alte solutii si alte perspective asupra problemelor tale. Fii deschis!

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Ar trebui sa fii putin mai altruist decat de obicei. Vei vedea poti influenta mai usor oamenii, daca iti arati o latura mai putin egoista si scortoasa. Atentie si la emotiile care te pot coplesi din anumite motive. Pastreaza-ti calmul si discuta deschis despre ce te framanta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.