Zodiac CHINEZESC 31 ianuarie – 6 februarie 2022. O saptaman plina de bani! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru 31 ianuarie – 6 februarie 2022. Din 1 februarie 2022 ne vom bucura de Noul An al Tigrului de Apa.

30 ian. 2022, 21:21
Zodiac CHINEZESC 31 ianuarie – 6 februarie 2022. O saptaman plina de bani! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac CHINEZESC 31 ianuarie – 6 februarie 2022.  Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Exista optiuni sociale noi ce ti se deschid incepand de acum pentru urmatoarele cateva saptamani. Este timpul sa iti largesti orizonturile. Toata saptamana, concentrarea ta va fi sa hranesti si intretii diverse relatii strategice. Unii veti incerca sa stabiliti ca un pod de legatura cu un coleg de munca, in timp ce altii veti dori sa reimprospatati o prietenie sau o iubire. Finalul saptamanii te va gasi intr-o stare mentala mult mai relaxata.

Luna noua in Varsator 2022. Intelesuri spirituale. Cum sa profiti de energia Lunii noi!

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Tu ai nevoie de o minte clara ca sa iei deciziile ce trebuie luate. Ca sa obtii asta, ar fi intelept sa te concentrezi pe propria ta voce interioara decat sa tot asculti la alte voci care iti tot soptesc in ureche versiunea lor. In timpul saptamanii, jobul si frecusurile de acasa vor crea o vibratie haotica dar vei rezolva lucrurile pana in weekend. Da-ti voie sa iti incarci bateriile.

Horoscop rune 31 ianuarie – 06 februarie 2022, cu Mihai Voropchievici. Schimbări majore pentru un nativ din zodiac!
 

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Acum iei in considerare destul de serios ce optiuni de munca ai in afara celei curente. Daca planifici o schimbare de directie, energiile astrale benefice te calauzesti sa mergi pe calea corecta pentru tine. Daca studiezi, nu lasa cantitatea prea mare de munca sau starea emotionala mai cazuta sa iti incetineasca progresul. In weekend va fi nevoie de ceva efort, dar va fi si distractie si chiar si iubire la orizont.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Curgi in ritmul universului mai bine decat sa tot incerci sa impingi tu lucrurile in afara sincronizarii cu ceea ce se intampla cu adevarat. Deciziile pe care le ai de infruntat isi vor gasi propriile solutii doar daca vei renunta sa te ingrijorezi pentru ele. Toata saptamana, trebuie sa te tii de rutinele tale uzuale si daca alegi sa faci ceva diferit, planifica totul bine. Fa-ti weekendul creativ !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.