Zodiac CHINEZESC 4-10 decembrie 2023. NOUL mesaj de la inteleptii din Orient pentru toate zodiile

Energia acestei saptamani face sa iti fie mult mai usor sa te concentrezi pe activitati si sarcini ce solicita disciplina si atentie la detaliu.

03 dec. 2023, 19:35
Zodiac CHINEZESC 4-10 decembrie 2023. NOUL mesaj de la inteleptii din Orient pentru toate zodiile
Zodiac CHINEZESC săptămâna 4-10 septembrie 2023

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 4-10 decembrie 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Ce spune numerologia despre sufletul tău! Adam Stavarache a dezvăluit care sunt persoanele care sunt pregătite pentru BOGĂȚIE și FAIMĂ

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Poti face multe lucruri mari, dar nu se asteapta nimeni de la tine sa le faci de unul singur. Multe maini de ajutor sunt disponibile ca sa te incurajeze si sustina. Orice job va fi mai usor daca esti deschis la ofertele de asistenta. Apreciaza sincer darurile vietii pentru tine.

Previziuni rune decembrie 2023. Kenaz luminează drumuri, Gebo aduce parteneriate, dar Isa anunţă că e nevoie de o pauză

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Energia acestei saptamani face sa iti fie mult mai usor sa te concentrezi pe activitati si sarcini ce solicita disciplina si atentie la detaliu. O veste de departe iti poate activa o schimbare de planuri. Fii atent ce rostesti in orice conversatie intensa. Prieteniile ce au devenit mai indepartate pot fi reintarite azi, daca iti doresti asa ceva.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Provocarea pentru aceasta saptamana este sa faci maximum cu resurse limitate. Fii rabdator daca lucrurile dureaza mai mult decat te-ai asteptat. Vei fi mai sensibil decat in alte zile la dispozitiile altora. Asta te ajuta sa spui ce trebuie chiar in situatiile unde emotiile sunt exacerbate. O atitudine relaxata este cea mai buna pentru tine.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Evenimentele saptamanii iti necesita curaj si o minte calma. Chiar vrei sa stii cu adevarat ce simte altcineva sau vrei doar sa fie de acord cu tine ? Esti pregatit sa auzi ceva negativ sau critic ? Daca esti dispus sa pui intrebarile potrivite, poti beneficia de transformari importante.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon

Lucrurile mici iti pot aduce satisfactii mari in aceasta saptamana. Chiar daca lucrezi la un job ce nu are mari surse de veselie, toti poti alege sa ai o zi fericita. Stabileste contacte cu cei pe care ii placi cel mai mult. Lasa deoparte “eu nu pot” ca mod de a gandi. Invita in vizita prieteni sau familia.

Zodiac chinezesc saptamanal Sarpe

Proiectele in care esti implicat ascund adevaruri spirituale adanci. O nevoie puternica de entuziasm te poate surprinde atat plictisit cat si neobosit in acelasi timp. Este momentul sa incerci ceva nou. Daca te conectezi cu natura, imaginatia si creativitatea se vor activa usor. Prieteni vechi sau tinerii ori copiii pot simti nevoia sa vorbeasca cu tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.