Zodiac chinezesc: 5 ZODII pentru care Ajunul Crăciunului se anunță cu noroc!

Energia norocului în această săptămână este puternică. Ești îndemnat să găsești calea cu cea mai mică rezistență în eforturile tale, deoarece norocul te va găsi pe această cale.

21 dec. 2023, 06:58
Zodiac chinezesc: 5 ZODII pentru care Ajunul Crăciunului se anunță cu noroc!

Zodiac chinezesc: Pentru a-ți schimba norocul, trebuie să faci ceva neobișnuit pentru tine. Până la urmă, cum poți să te aștepți la rezultate diferite dacă continui să faci mereu aceleași lucruri? Uneori, cel mai rapid mod de a scăpa de lanțurile stagnării este să faci ceva inovator, condus de forța voinței.

Iată care sunt cele cinci semne zodiacale chineze care au noroc în Ajunul Crăciunului

Zodiac chinezesc: Iepure
(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Noroc răbdător

Dragă Iepure, norocul tău săptămâna aceasta este foarte puternic. L-ai manifestat literalmente în existență! Totul se datorează faptului că ai fost răbdător atât de mult timp, chiar dacă ai continuat să-ți faci partea ta. Așadar, acum universul este aici să-ți răsplătească eforturile și să-ți arate aprecierea pentru dăruirea ta.

Zodiile cu noroc de bani până la finalul anului. Măriri de salariu, prime și câștiguri uriașe

Dacă simți că trebuie, scrie o scrisoare viitorului tău de peste șase luni și un an și spune-i despre speranțele și visele tale pentru acele perioade. Apoi, pune-le deoparte și setează-ți un reminder pe telefon. Norocul îți va aduce acele dorințe la viață până când vei citi acele scrisori în viitor.

Zodiac chinezesc: Cocoș
(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Idei norocoase

Dragă Cocoș, mintea ta este cel mai mare atu săptămâna aceasta. Te va inspira și îți va da un impuls în direcția potrivită, unde norocul te va aștepta. Așadar, asigură-te că acorzi atenție semnelor și lasă-ți norocul să se manifeste! Dacă te confrunți cu o problemă, norocul îți va aduce și soluția în această săptămână.

Unii dintre voi vor beneficia de adoptarea unui ritual de stabilire în viața de zi cu zi în acest moment. Te va ajuta să profiți de norocul tău și să urmezi calea de aur. Acesta poate fi un ritual zilnic de respirație dimineața sau o meditație calmantă chiar înainte de culcare. Fă ceea ce simți că este potrivit pentru tine.

Zodiac chinezesc: Cal
(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Noroc hotărât

Dragă Cal, vei face propriul noroc săptămâna aceasta pentru că puterile tale de manifestare sunt foarte puternice acum. Așadar, concentrează-te pe prioritățile tale de top în această săptămână și îndreaptă toată efortul, forța și voința ta în aceasta. Norocul va urma chemarea și te va ajuta să-ți aduci viziunea la viață, indiferent cine te susține și cine nu.

Horoscop Crăciun 2023: Spiritul Sărbătorilor cuprinde TOTAL aceste trei zodii! Cine se bucură cel mai mult de Sărbători

Dacă simți că trebuie, aprinde o lumânare verde în această săptămână cu intenția de a-ți afina norocul și de a-l direcționa cu autoritate. Este timpul să-ți aduci destinul la îndeplinire! Și dacă simți că trebuie să faci acest ritual cu lumânare mai mult de o dată în această săptămână, atunci fă-o. Cu cât te bazezi mai mult pe norocul tău, cu atât lucrurile vor fi mai bune pentru tine.

Șarpe
(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Norocul ascultării

Dragă Șarpe, norocul tău săptămâna aceasta este puțin ciudat. Te va duce în locuri și la oameni unde vei simți dorința de a rămâne tăcut și doar de a asculta. Ascultă acea chemare și deschide-ți urechile larg. Vei învăța mai mult decât ai fi putut să-ți imaginezi vreodată. Și ceea ce vei învăța va aprinde brusc o idee strălucitoare în tine.

Dacă simți că trebuie, ieși din casă și vizitează locuri unde oamenii se adună de obicei. Poate fi un parc public, o cafenea locală sau chiar o vânzare de garaj. Te vei plasa pe calea norocului tău astfel.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.