Zodiac CHINEZESC 6-12 martie 2023. Se anunţă schimbări bruşte. Mesajul de la înţelepţii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru 6-12 martie 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa.

04 mart. 2023, 18:14
Zodiac CHINEZESC 6-12 martie 2023. Se anunţă schimbări bruşte. Mesajul de la înţelepţii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac CHINEZESC 6-12 martie 2023. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Elibereaza-te de considerentele emotionale pe care le-ai permis sa te retina. Frica iti poate bloca deciziile intelepte. Discuta lucrurile cu cineva in care ai incredere. Un vis de viitor aduce inspiratie. O energie iubitoare si spiritual te poate aduce aproape de cineva drag. Impartaseste-ti dragostea pentru frumos prin arta, moda sau muzica. In weekend te poti lasa prada impulsului. Incearca ceva nou!

Mihai Voropchievici anunţă runa pentru România în martie 2023! Ce se anunţă pentru ţara noastră

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
S-ar putea sa simti ca nu ai pricepere sau putere pentru o provocare ce apare in aceasta saptamana. Dar fii convins ca ai toata capacitatea de a reusi. Spre mijlocul saptamanii se anunta o intalnire romantica si apare oportunitatea unei ajutari importante. Asteapta-te la schimbari bruste de plan si provocari in ceea ce priveste autoritatea ta.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Ai grija la exagerari. Ai tendinta cand sa nu ai deloc incredere in tine, cand sa fii mult prea increzator si sa nu iei in calcul anumite riscuri. Fii mai flexibil, evita conflictele. Ai sansa sa vezi cat de multe aduce vorba dulce. Acasa poti face o buna impresie daca petreci mai mult timp cu cei dragi.

MESAJE INGERI pentru zodii. Ce semne astrale sunt binecuvântate în luna martie 2023

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Exista optiuni sociale noi ce ti se deschid incepand de acum pentru urmatoarele cateva saptamani. Este timpul sa iti largesti orizonturile. Toata saptamana, concentrarea ta va fi sa hranesti si intretii diverse relatii strategice. Unii veti incerca sa stabiliti ca un pod de legatura cu un coleg de munca, in timp ce altii veti dori sa reimprospatati o prietenie sau o iubire. Finalul saptamanii te va gasi intr-o stare mentala mult mai relaxata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.