Zodiac CHINEZESC 6-12 noiembrie 2023. Concentrează-te doar pentru ce contează! NOUL mesaj de la înţelepţii din Orient pentru toate zodiile

Este nevoie de mai multa precautie in aceasta saptamana. Ia lucrurile incet, nu forta, nu te grabi, concentreaza-te pe angajamentele pe care ti le-ai asumat.

05 nov. 2023, 18:53
Zodiac CHINEZESC 6-12 noiembrie 2023. Concentrează-te doar pentru ce contează! NOUL mesaj de la înţelepţii din Orient pentru toate zodiile

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 6-12 noiembrie 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Horoscop Urania. Relațiile la locul de muncă pot fi încordate toată săptămâna

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

O saptamana propice sa-ti faci planuri. Oricare ar fi presiunile din afara, nu le permite celorlalti sa-ti faca ordine in viata. Profita de momentele libere pentru a-ti rearanja prioritatile in viata. Spre finalul saptamanii, lasa putin timp si pentru momente romantice alaturi de partenerul de cuplu.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Viata sociala, prietenii si relatiile speciale vor fi pe primul plan in aceasta saptamana. Incearca sa pui anumite limite, pentru ca unele persoane iti pot irosi, pur si simplu, timpul. Concentreaza-te doar pe ceea ce conteaza pentru tine si nu face compromisuri. Ramai la ceea ce stii si la ceea ce vrei.

Ploaie de bani în luna noiembrie 2023 pentru trei zodii. Nativii care se vor îmbogăți peste noapte

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Trebuie sa te motivezi sa dai tot ce e mai bun din tine. Ai motive sa fii optimist. Loialitatea fata de persoana pe care o iubesti poate fi pusa la indoiala, in aceasta saptamana. Iti este greu sa iei niste decizii, iar hotararile luate pot avea un impact dramatic. Organizeaza-te mai bine si cere ajutorul unor consilieri respectabili.

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 6-12 noiembrie 2023. Ghidare pentru claritatea ta!

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Este nevoie de mai multa precautie in aceasta saptamana. Ia lucrurile incet, nu forta, nu te grabi, concentreaza-te pe angajamentele pe care ti le-ai asumat. Nu iti sta in fire sa ceri ajutorul, insa ar fi recomandat sa o faci. In relatie pot aparea cateva certuri prostesti din cauza temperamentului tau vulcanic. Incearca sa-ti arati sentimentele si prin actiuni, nu doar prin cuvinte.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.