Zodiac chinezesc 7-13 decembrie 2020. Ce mesaje au înţelepţii din Orient, în această săptămână, pentru cele 12 zodii

Zodiac chinezesc 7-13 decembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile.

05 dec. 2020, 00:23
Zodiac chinezesc 7-13 decembrie 2020. Ce mesaje au înţelepţii din Orient, în această săptămână, pentru cele 12 zodii
Zodiac chinezesc 7-13 decembrie 2020

Zodiac chinezesc 7-13 decembrie 2020. Acest an se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si, in general, ale marfurilor. Economia mondiala va intra intr-o perioada de crestere. Afacerile vor cunoaste o amplitutine maxima, bogatiile se vor acumula, iar averile se pot face usor. Totusi, acesta este si un punct important pentru investitii pe termen lung (Sobolanul aduce noroc si bogatie) si care pot aduce rezultate in alti ani mai putini buni din acest punct de vedere.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Vino in fiecare sambata pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc 7-13 decembrie 2020 Sobolan

Artistul din tine iese la suprafata. Ai de facut niste cadouri si optezi sa le creezi singur. Te incanta aceasta activitate care iti aduce atat placere, cat si beneficii. O persoana din anturajul tau iti poate insela asteptarile, iar acest lucru va scoate la lumina sentimente pe care greu le poti controla. Cere sfatul unui prieten apropiat. Iti va fi de folos in aceasta privinta.

Citeste si Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 decembrie 2020. Cele două eclipse vin cu multe provocări

Zodiac chinezesc 7-13 decembrie 2020 Bivol

Te preocupa ceva care are legatura cu siguranta ta financiara sau stabilitatea emotionala. Poti fi euroul saptamanii sau nebunul saptamanii, depinde doar de tine cum gestionezi situatia. Generozitatea de care dai dovada pana la sfarsitul saptamanii va ajuta cativa prieteni (sau oameni pe care nu ii cunosti) sa depaseasca un moment dificil. Se anunta o perioad propice pentru calatorii cu familia.

Zodiac chinezesc 7-13 decembrie 2020 Tigru

Preferi rutina in familie, dar nu trebuie sa te superi daca  lucrurile nu iti ies cum doresti. Pot interveni evenimente pe care nu le anticipezi si care te vor da putin peste cap. Insa ia aceste situatii ca pe niste provocari care te vor ajuta sa progresezi. Fii sincer cu tine insuti si incearca sa nu te mai impotrivesti valului. Este recomandat sa acorzi atentie sporita finantelor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.