Zodiac CHINEZESC 7-13 februarie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii

Saptamana incepe sub bune auspicii. Intalnesti oameni care te pot sustine atat in plan profesional, cat si personal. Joi si vineri, Universul iti aduce prilejul unor decizii importante.

05 feb. 2022, 07:20
Zodiac CHINEZESC 7-13 februarie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii

Iata zodiac chinezesc pentru 7-13 februarie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Saptamana se anunta buna inca de la inceput. Primesti ajutorul sperat la un proiect si te bucuri de atentia celorlalti. Ceea ce iti da aripi si entuziasm pentru noi idei. Miercuri si joi se anunta ceva nou fie in viata profesionala, fie in viata amoroasa, fie in ambele. Weekend-ul iti aduce si el oportunitati amoroase. Sunt sanse sa te convingi ca opusii se atrag, chiar daca mai pot aparea conflicte.
Horoscopul runelor 2022. Pietrele magice anunţă bogăţie şi belşug doar pentru unele zodii. Previziuni complete

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Saptamana incepe sub bune auspicii. Intalnesti oameni care te pot sustine atat in plan profesional, cat si personal. Joi si vineri, Universul iti aduce prilejul unor decizii importante. Nu e rost de amanare, dar nici sa te pripesti. Weekend-ul se anunta romantic si senzual. Daca esti singur, sunt sanse mari sa intalnesti o persoana simpatica si carismatica. Esti bucuros ca indeplineste multe calitati de pe lista dorintelor tale.

Horoscopul banilor în luna februarie 2022. Fără planete retrograde pe cer, toate zodiile sunt lovite de noroc

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
O saptamana cu varii turbulente in plan profesional, dar ai toate sansele sa le depasesti si sa le transformi in oportunitati. Mai mult, eforturile tale nu vor ramane nerasplatite. Indiferent ce se intampla, da tot ce mai bun din tine. Joi si vineri se anunta intalniri atat profesionale, cat si personale, insa oamenii pe care ii cunosti par a fi nepasatori in ceea ce te priveste. Weekend-ul iti aduce o experienta senzuala si tandra. Cineva isi doreste foarte mult o sansa din partea ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.