Zodiac CHINEZESC 8-14 ianuarie 2024. O săptămână a dragostei. Înţelepţii Orientului îndeamnă să fii econom cu banii, risc să risipeşti toate câştigurile

Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

06 ian. 2024, 06:08
Zodiac CHINEZESC 8-14 ianuarie 2024. O săptămână a dragostei. Înţelepţii Orientului îndeamnă să fii econom cu banii, risc să risipeşti toate câştigurile

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 8-14 ianuarie 2024. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Ar trebui sa fii discret si moderat in toate actiunile tale. Cu banii se recomanda sa fii econom si  sa nu risipesti ce castigi. Nu este indicat sa ceri ajutorul prietenilor, caci fie nu-ti vor fi de prea mare ajutor, fie ar putea profita de pe urma ta.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Vei face usor rost de bani din cele mai imprevizibile surse si este anul in care poti promova in functii de conducere sau ti se aproba cererea de esalonare a unor datorii mai mari. Problemele de pana acum par a se rezolva una cate una cu usurinta. Nu este exclus sa ti se mareasca familia.

Horoscop 2024. Zodia care va întoarce banii cu lopata până în vara anului 2024

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Cadouri, castiguri, bani din cele mai imprevizibile surse. Se creeaza imprejurari favorabile pentru afaceri. Viata de familie poate fi banala si monotona, dar se intrevad si succese in viata amoroasa si sociala. Nu ai de ce sa-ti faci griji cu starea de sanatate.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Pot exista cativa nori in relatia de cuplu, insa nu trebuie sa te dai batut. Evita confruntarile de orice fel si disputele juridice. Nu este indicat sa dai bani cu imprumut. Este o saptamana in care trebuie sa fii atent, calculat si mai ales perseverent. Nu lasa obstacolele sa te doboare.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon
Pot aparea ocazii favorabile si se vor deschide noi orizonturi. Nu sunt excluse promovari, mariri de salariu sau premieri. Cu toate ca nu vor lipsi nici momentele dramatice si tensionate, castigurile financiare se vor echilibra cu eventualele pierderi. Toate problemele ce vor aparea se pot rezolva usor cu calmitate si diplomatie. Incearca sa nu-ti pierzi cumpatul, indiferent ce se va intampla. Evita sa imprumuti sau sa dai cu imprumut bani!

Previziuni rune ianuarie 2024. URUZ aduce schimbări, Nauthiz-vise. O singură zodie are atotputernicul WUNJO

Zodiac chinezesc saptamanal Sarpe
O saptamana dominata de dragoste. Pot aparea si interese materiale multiple. Banii vor veni usor daca esti atent sa nu risti in afaceri paguboase. Da-ti voie si sa te relaxezi, iar performantele nu vor avea de suferit. In plan familial si profesional atmosfera se anunta armonioasa si calma.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro