Zodiac CHINEZESC 8-14 mai 2023. O săptămână plină de planuri, urmează-ţi pasiunea! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Dedica aceasta saptamana celor dragi si pune nevoile lor pe primul plan. Daca esti in cautarea unei locuite, daca ai de renovat sau decorat, nu-ti face griji. Vei fi suficient de inspirat pentru a alege ceva potrivit sufletului tau.

07 mai 2023, 21:31
Zodiac CHINEZESC 8-14 mai 2023. O săptămână plină de planuri, urmează-ţi pasiunea! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 8-14 mai 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Horoscop Urania 6-12 mai 2023. Intrarea lui Venus în Rac mută focusul pe sectorul sentimental. Zodiile, puternic influenţate pe plan amoros de acest tranzit

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Nu stii exact ce zodie esti in zodiac chinezesc? Verifica aici!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Ramai concentrat pe ceea ce ai de facut, indiferent care sunt lucrurile care te distrag. Nu accepta resaponsabilitati noi. Spre mijlocul saptamanii, indreapta-ti atentia spre o prietenie speciala sau o relatie amoroasa. Are nevoie de ajutorul tau si de atentia ta. Dedica weekend-ul prietenilor si familiei.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Se preconizeaza schimbari si reorganizari la locul de munca. Te poti speria de ceea ce se petrece, insa totul va fi bine. Organizeaza-ti timpul, mergi la interviuri si intalniri de afaceri. Urmeaza-ti pasiunea in alegerea domeniului de activitate.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Vizualizeaza-ti regatul. Inspira-i si pe ceilalti si pune-ti intelepciunea in slujba ideilor si planurilor tale. Inainte si dupa jumatatea saptamanii, gestioneaza-ti  emotiile si vei putea face fata tuturor provocarilor. Weekend-ul rezerva-l distractiei alaturi de familie si prieteni.

Citeste si Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Cum trebuie să comunici cu fiecare zodie

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Dedica aceasta saptamana celor dragi si pune nevoile lor pe primul plan. Daca esti in cautarea unei locuite, daca ai de renovat sau decorat, nu-ti face griji. Vei fi suficient de inspirat pentru a alege ceva potrivit sufletului tau. Fii deschis si asculta ce-ti spune intuitia. In a doua jumatate a saptamanii, incetineste putin ritmul si odihneste-te pentru a-ti recupera energia.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon
O saptamana propice sa-ti faci planuri. Oricare ar fi presiunile din afara, nu le permite celorlalti sa-ti faca ordine in viata. Profita de momentele libere pentru a-ti rearanja prioritatile in viata. Spre finalul saptamanii, lasa putin timp si pentru momente romantice alaturi de partenerul de cuplu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.